Egal contestat! Voinţa Căldărăşti a obţinut al doilea punct al sezonului la Ruşeţu

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

 

Ambiţie nemărginită pentru jucătorii formaţiei din Căldărăşti.
Ambiţie nemărginită pentru jucătorii formaţiei din Căldărăşti.

Viitorul a scăpat printre degete victoria după un joc dezamăgitor

Confruntarea cu Voinţa Căldărăşti, una din echipele din subsolul ierarhiei ligii a V-a, seria a II-a, părea un simplu antrenament cu public pentru Viitorul Ruşeţu, o formaţie cu pretenţii din a doua ligă buzoiană. Sub ochii primarului Florin Snae, unul din marii iubitori de fotbal ai judeţului, afirmaţia a fost întărită de prezenţa a doar 13 jucători de la Voinţa la ora confruntării. Deşi au completat foaia de joc în întregime, oficialii echipei din Căldărăşti nu au avut fizic decât o singură rezervă, în persoana antrenorului. Tehnicianul celor de la Voinţa s-a echipat şi a pătruns pe “dreptunghiul verde”, în a doua repriză, în locul portarului, aceasta fiind una din cele două modificări ale oaspeţilor. La capătul partidei, încheiate la egalitate, scor 3-3, 3-1 la pauză, gazdele au decis să conteste dreptul de joc al unuia dintre componenţii Voinţei. O decizie finală în acest sens va fi dată de Comisia de Disciplină marţi după amiază.

rusetuScenariu respectat doar în prima repriză

Ungureanu, cel mai valoros jucător al gazdelor, şi-a făcut datoria şi în confruntarea cu Căldărăşti. “Furnicuţa atomică” a deschis scorul în minutul 5, contribuind ulterior la majoritatea acţiunilor de atac ale formaţiei sale. Feroiu, din penalty şi Stanciu au “semnat” celelalte două reuşite ale trupei lui Iliescu, în minutele 20, respectiv 24. Oaspeţii au izbutit să înscrie în primul mitan prin Panţuru, care a executat cu sânge rece o lovitură de la punctul cu var în minutul 16. La capătul primelor 45 de minute, lucrurile păreau să fie pe făgaşul normal, având în vedere superioritatea valorică de necontestat a gazdelor, iar singura întrebare era privitoare la proporţiile scorului.

Socoteala din târg rareori se potriveşte cu cea de acasă

Între timp, la Ruşeţu.
Între timp, la Ruşeţu.

Sub dominarea teritorială a gazdelor, jucătorii echipei din Căldărăşti reuşesc, contrar cursului jocului, să înscrie golul doi, ajungând la doar unul diferenţa de oponenta din Ruşeţu. Golul doi a lui Panţuru, venit în minutul 56, a dat elan fotbaliştilor de la Voinţa şi a turnat plumb în ghetele jucătorilor din tabăra gazdelor. Nervozitatea fotbaliştilor antrenaţi de Iliescu şi lipsa unei gestiuni coerente a avantajului de pe tabelă a făcut ca Viitorul să încheie partida cu doi jucători mai puţin. Daniel Bratosin a fost eliminat în minutul 79, oaspeţii au profitat de superioritatea numerică şi au reuşit să marcheze golul izbăvitor în minutul 90+2, prin tânărul Şerban care a înscris, ajutat de bară, în urma unei reluări cu latul din interiorul careului. Tot în minutul 90+2, gazdele au rămas în doar 8 jucători de câmp, după ce Stelică Chilă a văzut cartonaşul roşu. Panţuru, autor a unei “duble” a plecat mai devreme la vestiare. Vârful celor din Căldărăşti a fost eliminat în minutul 90+3.

Viitorul Ruşeţu – Voinţa Căldăraşti: 3-3, 3-1 la pauză
Liga a V-a, Seria a II-a, Etapa a IV-a
Stadionul “Comunal” – Ruşeţu, 300 de spectatori

Au marcat: Ungureanu, min. 5; Feroiu, min. 20 şi Stanciu min. 24/ Panţuru min. 16 şi min. 56, respectiv Şerban, min. 90+3

Au arbitrat foarte bine: Claudiu Pietroiu, ajutat la cele două tuşe de Claudiu Negoiţa şi Mădălin Darie, sub privirea observatorului Mircea Constantin.

Viitorul Ruşeţu: 16. Muşat, 6. Mocanu, 14. Marcoşanu, 2. Mocanu, 18. Andrei, 8. Bratosin, 10. Ungureanu, 4. Cristea, 13. Stanciu, 11. Feroiu şi 16. Stoicescu. Au mai jucat: 3. Chilă, 15. Dumitru şi 9. Vişan. Antrenor: Marian Iliescu.

Voinţa Căldărăşti: 1. Toader, 22. Adamache, 15. Tănase, 2. Hampu, 7. Nistor, 6. Strezoiu, 21. Panţuru, 24. Dumitru, 11. Radu, 9. Şerban şi 10. Dan Ionuţ. Au mai jucat: 28. Tomaş şi 36. Voinea. Antrenor: Ion Ion.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.