RUŞEŢU-CĂLDĂRĂŞTI: 3-3 | Stadion, suporteri şi primar de nota 10! Echipa încă are restanţe.

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
  • 300 de spectatori au asistat la semi-eşecul cu Căldărăşti

Că fotbalul are locul său aparte în viaţa cotidiană a comunităţilor rurale nu mai este demult un secret. Acest lucru este cunoscut şi de Florin Snae, primarul comunei Ruşeţu, care în ultimii ani s-a ocupat îndeaproape de clubul Viitorul din localitate. La Ruşeţu se află unul din cele mai bune stabilimente dedicate sportului “rege” din judeţ, o suprafaţă de joc demnă de eşaloanele superioare şi un contingent de spectatori prezenţi meci de meci în tribuna stadionului care poate găzdui 300 de suflete. Toate acestea au fost confirmate recente de organizarea SuperCupei de Buzău la Ruşeţu şi de prezenţa ocazională în tribunele arenei a preşedintelui Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu şi a “vicelui” Adrian Petre, totodată conducătorul Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Mai mult, noua promovata în Liga a IV-a, Tricolorul Gălbinaşi a ales să îşi dispute meciurile de pe teren propriu la Ruşeţu, pe toată durata lucrărilor de renovarea a propriei arene.

Primarul Snae alături de "Bibi" Ungureanu, căpitanul formaţiei şi Marian Iliescu, antrenorul echipei.
Primarul Snae alături de „Bibi” Ungureanu, căpitanul formaţiei şi Marian Iliescu, antrenorul echipei.

La nivel ridicat se află şi lotului antrenat de Marian Iliescu, în componenţa căruia se află fotbalişti cunoscuţi în judeţ, care au îmbrăcat tricoul unor formaţii precum LPS Buzău, Petrolul Berca sau Gloria Buzău. Din păcate, astăzi, fotbaliştii din Ruşeţu nu au satisfăcut pretenţiile celor din tribună, consemnând un semi-eşec în compania celor de la Căldărăşti care s-au prezentat lamentabil în confruntarea cu Viitorul.

Florin Snae, primarul comunei Ruşeţu.
Florin Snae, primarul comunei Ruşeţu.

Iată ce a declarat la finalul confruntării încheiate în teren, la egalitate, scor 3 la 3, Florin Snae – primarul comunei Viitorul Ruşeţu.

“De-a lungul timpului, fără să neglijăm nevoile comunităţii noastre, am încercat să oferim toate condiţiile echipe de fotbal, mai ales că în Ruşeţu acest sport are o tradiţie ce se întinde pe mai multe decenii. Astăzi, lucrurile nu au mers aşa cum ne-am fi dorit. Ne aşteptam la un meci dificil, pentru că majoritatea confruntărilor cu Căldărăşti au fost încrâncenate, indiferent de poziţiile ocupate de cele două echipe în clasament. A fost o partidă pe care am avut-o sub control, însă, din păcate neatenţia să plăteşte, iar pe noi ne-a costat două puncte. Mă bucură faptul că meci de meci avem 200-300 de spectatori în tribune şi sunt convins că jucătorii fac tot ce le stă în putere pentru a îi răsplăti prin rezultate.” – Florin Snae, primar comuna Ruşeţu.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.