VIDEO. Vicele râmnicean Cârjan a demisionat din CEx al AJF!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

sorin-carjan-ramnicu-sarat

La câteva ore după ce a reuşit suspendarea din funcţie a preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Sorin Cârjan a demisionat din Comitetul Executiv al AJF.

Cutremur după cutremur la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău. După ce preşedintele Pompiliu Coşconea a fost suspendat din funcţie, pentru grave erori manageriale, iată că şi Sorin Cîrjan, membru al Comitetului Executiv a hotărât să renunţe la funcţia deţinută de câteva luni în cadrul forului buzoian.

De cealaltă parte, conducătorul suspendat al fotbalului buzoian a catalogat şedinţa de ieri ca o „lovitură de stat”, planificată de Sorin Cîrjan şi vicepreşedintele Adrian Petre, susţinută de „ridicătorii de mâini”, adică ceilalţi membri ai Comitetului Executiv: Marian Dorobanţu şi Iulică Trăznea.

Pe Buzăul Sportiv ai livescore cele mai importante evenimente sportive din lume. Fie că vorbim de fotbal sau polo pe iarbă, bob sau înot, aici afli rezultatele în timp real! Click pentru detalii!

Potrivit statutului Asociaţiei Judeţene pentru Fotbal, preşedintele interimar Adrian Petre, alături de membrii Comitetului Executiv, trebuie să organizeze în următoarele 30 de zile Adunarea Generală a membrilor afiliaţi, for care va stabili dacă vor fi organizate noi alegeri sau dacă Pompiliu Coşconea va fi repus în funcţie.

Cele mai importante competiţii sportive din lume se văd live online pe Buzăul Sportiv! Eşti doar la un click distanţă de cele mai importante campionate de fotbal din lume! Vezi aici Primera Division, Serie A, Premier League sau meciurile din Liga I.

Comunicat de presa
Ii  informez pe aceasta cale pe toti conducatorii echipelor de liga a IV cat si pe ceilalti membri afiliati ai Asociatiei Judetene de Fotbal Buzau ca am decis sa demisionez din functia de membru al Comitetului Executiv al AJF incepand cu data de 30 aprilie a.c.
Doresc astfel sa pun capat speculatiilor acelora care au pus la indoiala activitatea Comitetului Executiv al AJF  si au indus in randul anumitor membri afilati, conducatori de cluburi ori alte persoane implicate in miscarea fotbalistica, un sentiment de neincredere care a provocat confuzie si instabilitate .
In realitate membrii Comitetului Executiv au militat inca de la inceputul mandatului lor la respectarea Statutului AJF si a regulamentelor  de catre toate partile implicate. Pentru ca nu a existat pana acum un  cadru regulamentar in care comisiile jurisdictionale sa functioneze, au fost elaborate regulamente de organizare si functionare astfel incat membrii care le constituie sa nu mai ia masuri arbitrare in functie de anumite interese. Lucrul acesta nu a fost pe placul celor care au condus AJF-ul pana acum, presedinte ori membrii ai unor comisii care au incercat prin toate mijloacele sa impiedice buna functionare a Asociatiei Judetene de Fotbal. Au dorit sa creeze haos pentru a justifica membrilor afiliati ca noul Comitet Executiv nu este capabil sa conduca destinele fotbalului Judetean.
Prin demisia mea  demonstrez ca nu am avut niciodata alt interes decat buna guvernanta a fotbalului si nu am dorit niciodata sa-mi subordonez Comitetul Executiv ori sa  schimbam sediul AJF  la Ramnicu Sarat. Cat priveste calitatea mea de membru al unui partid politic, plecarea mea va insemna si faptul ca niciun moment nu s-a gandit implicarea politica in fotbal, asa cum s-a speculat uneori chiar si de o parte a presei. Plec de buna voie dintr-o functie acordata prin vot de catre membrii Adunarii Generale cu fruntea sus si cu sentimental datoriei implinit si voi continua sa sprijin demersurile tuturor acelora care vor ca fotbalul sa fie condus in mod democratic.
Prin suspendarea presedintelui AJF  si prin demisia mea se elimina doua cauze perturbatoare la adresa functionalitatii Asociatiei Judetene de Fotbal Buzau, in cazul primului fiind dovedite fapte neconforme cu atributiile domniei sale, in cazul meu doar acuzatiile fara acoperire a unor oameni (autodeclarati) de fotbal care au creat si mentinut  prin tehnici duplicitare ,,sistemul” colonelului Cosconea.
Am convingerea ca pana la Adunarea Generala care va avea loc pana cel tarziu la jumatatea lunii iunie , membrii Comitetului Executiv ramasi in functie si comisiile AJF vor asigura cadrul de legalitate in care competitiile derulate de Asociatia Judeteana de Fotbal sa se desfasoare conform principiilor enuntate de statut si regulamentele in vigoare.

Sorin Cirjan,
fost membru al Comitetului Executiv al AJF Buzau

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.