EXCLUSIV! VIDEO. Tulpan iese la pensie! Cine îl va înlocui pe omul care peste două decenii a ţinut frâiele Gloriei Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Dan Tulpan, unul dintre cei mai longevivi conducători de fotbal din ţară se va pensiona la sfârşitul lunii mai. Începând cu 1 iunie, atribuţiile sale vor fi preluate în totalitate de către Ion Viorel, managerul general al buzoienilor. TV Buzău vă prezintă în exclusivitate decizia luată de oficialul buzoian şi cum comentează preşedintele formaţiei buzoiene hotărârea de a se retrage din fotbal.

La capătul confruntării cu Dacia Unirea Brăila, întâlnire câştigată de buzoieni cu 1 la 0, Ion Viorel, tehnicianul formaţiei din Crâng a făcut un anunţ şoc. “Vioară” a spus că preşedintele Dan Tulpan va renunţa, începând cu 1 iunie, la funcţia pe care o deţine de mai bine de două decenii în cadrul clubului.

Preşedintele buzoienilor a confirmat informaţia dată de “Vioară” după ultimul meci din campionat. Tulpan va renunţa la cea mai importantă funcţie din organigrama Gloriei, acesta urmând să îşi îndrepte atenţia către propria şcoala de fotbal.

Conducătorul Gloriei Buzău a menţionat că decizia sa, de a renunţa la funcţia de preşedinte nu vine ca urmare a dificultăţilor materiale şi sportive pe care gruparea din Crâng le are de ceva vreme.

Dan Tulpan a evoluat ca fundaş al grupării din Crâng, devenind la scurt timp după ce a pus ghete în cui, preşedintele clubului situat în Bulevardul Averescu. La doi ani după Revoluţia din `89, Tulpan a devenit conducătorul Gloriei, funcţie pe care o va deţine încă două luni.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.