Familia Bucur, în tribună la Gloria – Viitorul

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

familia-bucur

Come-back de senzaţie în Crâng?

Prezenţă suprinzătoare în tribunele arenei din Crâng, sâmbătă seară, la amicalul pe care Gloria Buzău l-a disputat împotriva formaţiei de primă ligă Viitorul Constanţa. Printre cei peste 5.000 de buzoieni aflaţi pe stadionul din Buzău, şi-au făcut loc Alin şi Constantin Bucur, mai precis fostul manager şi acţionar de pe vremea când buzoienii prestau pe prima scenă fotba­listică din ţară. Încojuraţi de oamenii „de vază” ai munici­piului şi reprezentanţi ai mass-mediei locale, cei doi bucureşteni nu au dezvăluit motivul adevărat pentru care s-au aflat la Buzău, rezumân­du-se la a spune că se aflau în trecere şi că au dorit să vadă cum evoluează fosta lor echipă, mai ales că pe banca tehnică a luat loc Ion Viorel.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO DE LA GLORIA BUZĂU – VIITORUL CONSTANŢA

 O posibilă colaborare…

 Constantin Bucur a lăsat uşa deschisă pentru o eventuală revenire în Crâng. Omul de afaceri bucureştean, socotit multă vreme mâna dreaptă a lui Gigi Becali, finanţatorul formaţiei Steaua Bucureşti, a precizat că şi-ar dori să se întoarcă la Buzău, dacă oficialii din conducerea Gloriei spun că este nevoie de el în Crâng. „Mi-ar plăcea să ajutăm echipa, aşa cum am făcut-o şi în urmă cu mai mulţi ani. Despre o posibilă colaborare nu ştiu ce să zic acum. Poate dacă cei care sunt la cârma echipei hotărăsc că e nevoie de noi,  niciodată nu vom da înapoi şi vom încerca să ne aducem aportul după posibilităţi”, a declarat Bucur senior. 

Primarul municipiului, marele absent

 Printre sumedenia de oamenii prezenţi pe arena din Crâng, cu ocazia prezentării lotului formaţiei buzoiene, nu s-a aflat primarul Constantin Boşcodeală, practic artizanul reconcilierii dintre tehnicianul Ion Viorel şi preşedintele Gloriei, Dan Tulpan. Deşi tribuna oficială a abundat de prezenţe locale importante, de la oameni de afaceri până la politicieni, primarul oraşului nu a fost zărit printre VIP-urile autohtone. Întrebat, în urmă cu câteva săptămâni, dacă îşi mai aduce aminte când a fost ultima dată prezent pe arena din Crâng, acesta a precizat: „Nu îmi mai aduc aminte, dar cu siguranţă că aştept un motiv foarte bun pentru a reveni pe stadionul din Crâng”.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentManea, de la lot în Superligă
Articolul următorÎntre scenă și națională
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".