FOTBAL | În ce postură va reveni Ilie Stan la Buzău?

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Fostul antrenor al Gloriei, Ilie Stan, se va întoarce la Buzău, de data aceasta ca adversar. După plecarea de la Gloria Buzău, Ilie Stan va antrena noua echipă a Brașovului, AFC Brașov Steagul Renaște, care a luat ființă ca urmare a transformării vechii echipe, CS Scotch Club, noua entitate primind prin cesiune locul din liga a doua obținut de CSM Corona Brașov.

Corona Brașov este un club finanțat din bani publici, însă pentru a putea promova în prima ligă, acesta trebuia transformat în club de drept privat. Lucru care s-a și întâmplat în cursul săptămânii trecute, când Judecătoria Brașov a acceptat ca actele constitutive ale Asociației Clubul Sportiv Scotch Club să fie modificate pentru a se transforma în Asociația Fotbal Club Brașov Steagul Renaște. Urmează ca locul Coronei Brașov să fie cedat noii asociații. AFC Brașov Steagul Renaște va fi noul FC Brașov, decizia fiind deja aprobată în ședință de Consiliu Local încă de la finalul lunii mai.

Deși nu a fost prima opțiune a celor de la Brașov, totuși cel care a ajuns la o înțelegere cu primarul Brașovului, Allen Coliban, a fost Ilie Stan. Acesta se va reloca la Brașov, urmând să pună la punct ultimele detalii ale noii colaborări.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.