Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

TEAM Săgeata, campioana judeţului Buzău a primit medaliile şi trofeul acordat câştigătoarei Ligii a IV-a, ieri după amiază, la ultimul meci disputat pe teren propriu de gruparea pregătită de Vasile Biţa. Fotbaliştii primei clasate din Liga a IV-a a trecut cu 6 la 2 de Sălcioara, în ultimul joc din actuala stagiune.

Victorie la scor pentru campioana judeţeană în ultima rundă a Ligii a IV-a.

Team Săgeata a încheiat campionatul pe prima poziţie, cu 88 de puncte, acumulate în urma a 29 de victorii şi o remiză. La golaveraj, 154 de goluri au marcat fotbaliştii TEAM-ului, în timp ce au primit doar 19.

FESTIVITATEA DE PREMIERE A CAMPIOANEI JUDEŢULUI BUZĂU

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO COMPLETĂ DE LA PREMIEREA CAMPIOANEI JUDEŢENE!

TEAM Săgeata va disputa barajul pentru promovarea în Liga a III-a, acolo unde obiectivul jucătorilor lui Vasile Biţa este accederea în eşalonul terţ. Prima manşă are loc în deplasare, pe terenul campioanei judeţului Galaţi, Universitatea Dunărea de Jos, de la ora 18:00, în timp ce returul este programat la Săgeata, pe 22 iunie, începând cu ora 17:30. Ambele partide se pot vedea pe BuzăulSportiv.ro şi pe contul de facebook cu acelaşi nume.

Campionii au primit trofeul din mâinile preşedintelui AJF Buzău, Adrian Petre.

Petrecerea campionilor a fost amânată până pe 22 iunie, atunci când buzoieni vor disputa manşa retur a barajului de promovare în Liga a III-a. Până la confruntările cu gălăţenii de la Universitatea Dunărea de Jos Galaţi, Romică Stan şi compania au trebuit să se mulţumească cu… suc.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.