Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Astăzi, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, începând cu ora 15:00, C. S. Luceafărul Buzău a disputat partida cu CFF Clujana Cluj – Napoca, contând pentru etapa a cincea din turul suplimentar al Ligii Întâi de futsal. În partida anterioară cu oaspeții de azi, disputată la Cluj, la sfârșitul lunii noiembrie, buzoienii reușiseră o victorie, așa că astăzi au intrat în teren tot cu speranța unei victorii.

Primul gol al partidei, marcat de buzoieni, s-a lăsat așteptat până în minutul 8, iar oaspeții au reușit să egaleze în minutul 14. La mai puțin de un minut de la golul egalizator, jucătorii de la CS Luceafărul Buzău au reușit să preia conducerea și au rămas la conducerea partidei până la final. Părea că scorul final va fi de 5 la 1 pentru buzoieni, însă fix în ultima secundă de joc a marcat Sorin Mălâia , stabilind și scorul final al partidei: 6 la 1 pentru CS Luceafărul Buzău.

VEZI GALERIA FOTO COMPLETĂ AICI

A fost al treilea meci consecutiv fără înfrângere pentru noi, în Liga I, dintre care 2 victorii cu CSF CFR 1933 Timișoara și CFF Clujana Cluj – Napoca și un egal cu Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăști. Sunt mândru de băieții mei și le mulțumesc pentru efortul depus, în ciuda impedimentelor financiare cu care ne confruntăm și a condițiilor nu tocmai grozave în care ne antrenăm. Urmează o partidă dificilă, cu lidera clasamentului, Autobergamo Deva, la începutul lunii martie. Nu ne propunem, neapărat, să câștigăm, dar ne propunem să jucăm frumos.” a declarat Iulian Trăsnea, președintele Clubului Sportiv Luceafărul Buzău, la finalul partidei de astăzi.

Iată și clasamentul la sfârșitul etapei a II-a a Turului suplimentar al Ligii I:
1. Autobergamo Deva 34 puncte (14 meciuri);
2. Fotbal Klub Odorheiu Secuiesc 33 puncte (16 meciuri);
3. CS United Galați 31 puncte (15 meciuri);
4. CSF CFR 1933 Timișoara 27 puncte (15 meciuri);
5. Luceafărul Buzău 16 puncte (16 meciuri);
6. Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăşti 16puncte (15 meciuri);
7. CFF Clujana Cluj-Napoca 3 puncte (17 meciuri).

În etapa a VI-a a Turului suplimentar Luceafărul Buzău va juca în deplasare, pe data de 06 martie 2022, împotriva primei clasate, Autobergamo Deva.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.