Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

FC Buzău a avut parte de un arbitraj decent în partida cu Oţelul Galaţi (n.r., victorie 2 la 1), după ce trupa lui Cristi Pustai a beneficiat de ajutor fără să aibă nevoie din partea brigăzilor buzoiene, în cel puţin trei faze controversate, în seria meciurilor de pregătire jucate în Crâng. Vezi mai multe aici:

ANALIZĂ VIDEO | Ajutor de care nu aveau nevoie! FC Buzău, avantajată evident de „fluieraşii” buzoieni în meciurile de pregătire din Crâng

Partida disputată sâmbătă pe arena din Crâng a oferit un spectacol fotbalistic peste media ligii secunde, în confruntarea de pe „Municipal”, întâlnindu-se FC Buzău, o echipă cu pretenţii de play-off şi Oţelul Galaţi, echipă care are ca ţintă promovarea în eşalonul secund. De data aceasta, arbitrii au fost reprezentanţi ai judeţului Vrancea, întrucât Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a programat la aceeaşi oră consfătuirea arbitrilor din judeţ, la care au participat o bună parte din „fluieraşii” buzoieni.

În ciuda evenimentului de gală organizat de AJF Buzău, este greu de crezut că trei arbitri nu ar fi putut fi delegaţi de către forul buzoian pe arena din Crâng, la o partidă care ar fi fost un mijloc grozav pentru ca arbitrii mai tineri sau cei de perspectivă să experimenteze un joc cu adversari redutabili. Având în vedere consfătuirea programată în aceeaşi zi cu a jocului din Crâng, s-au creat circumstanţele ideale pentru ca AJF să aibă un motiv întemeiat pentru a refuza solicitarea din Crâng. Practic, pentru a nu-şi mai expune arbitrii în confruntări puternice, care ar scoate în evidenţă hibele acestora.

Una peste alta, FC Buzău a încheiat cu bine seria meciurilor de pregătire din pauza pre-competiţională, cu cinci victorii, o remiză şi o înfrângere suferită în ultimul minut de joc, fapt care dă speranţe microbiştilor buzoieni şi nu numai, la calificarea în play-off-ul ligii secunde. Citeşte mai multe aici:

VIDEO | FC Buzău, victorie cu Oţelul Galaţi! Evoluţie şi bilanţ pozitiv pentru buzoieni în meciurile de pregătire

Sursă foto reprezentativă: Pagina de facebook a AJF Buzău.

 

 

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.