Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Weekendul acesta se va disputa etapa a doua la handbal, atât în Liga Florilor, cât și în Liga Zimbrilor. Fetele de la SCM Gloria Buzău și băieții de la HC Buzău 2012 vor juca în deplasare, la București și la Constanța, după ce au disputat primele meciuri pe teren propriu.

Mâine, 11 septembrie, buzoiencele le vor întâlni pe handbalistele de la CS Rapid București, o echipă care aspiră la una dintre primele poziții ale clasamentului, la finalul acestui sezon. Meciul se va disputa în Sala Rapid, cu începere de la ora 11:00 și va fi transmis în direct pe TVR 1.

Duminică, 12 septembrie, este rândul handbaliștilor de la HC Buzău 2012 să joace. Aceștia vor întâlni pe HC Dobrogea Sud, meciul urmând să se desfășoare începând cu ora 15:30 în Sala Sporturilor din Constanța, partida fiind transmisă în direct tot pe TVR 1.

În prima etapă a sezonului 2021 – 2022 ambele echipe buzoiene au câștigat meciurile disputate pe teren propriu, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău. SCM Gloria Buzău s-a impus în fața echipei Gloria Bistrița cu scorul de 25 – 23 (13 – 8), iar HC Buzău 2012 a câștigat partida disputată împotriva CSM Alexandria cu scorul de 23 – 22 (14 – 11).

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.