Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În criză de atacanţi la naţională, salvarea poate să vină de la un…camerunez! Serge Ekollo, vârful de 23 de ani al celor de la FC Buzău, trage tare la antrenamente pentru a ajunge printre “tricolori”. Şi-a propus să se căsătorească cu o româncă, să-şi ia cetăţenia şi în 3-4 ani să joace pentru prima noastră reprezentativă.

“Vreau să mă căsătoresc în România, să trăiesc aici, viaţa este mai uşoară aici, am fost în multe ţări, nu este aşa ca aici. Vreau să îmi iau cetăţenia română şi peste 3-4 ani să ajung să joc la naţionala României. Dacă joc bine şi sunt serios, am toate şansele”, a spus Serge Ekollo pentru Sports net.

Vârful camerunez este îndrăgostit de tot ce înseamnă ţara noastră, mai ales de partea gastronomică.

“Îmi place viaţa din România, îmi plac femeile de aici, foarte frumoase, îmi place mâncarea …cel mai mult sunt înnebunit după mămăliguţă cu brânză şi smântână” – Serge Ekollo, atacant FC Buzău.

Ekollo este în România de mai bine de doi ani şi mărturiseşte că nu i-a fost foarte greu cu limba.

“Am învăţat uşor limba, colegii meu vorbesc cu mine doar în română…româna seamănă cu franceza, care e prima noastră limbă în Camerun, aşa că nu a fost extrem de dificil, sunt multe cuvinte care seamănă. Am învăţat întâi prostii, cuvinte de dragoste…” – Serge Ekollo, atacant FC Buzău.

Merg la Iaşi pentru 3 puncte
Etapa această, mâine, FC Buzău are o deplasare grea, la Iaşi, însă atacantul care a marcat de trei ori etapa trecută mizează pe Victoria echipei sale.

“Avem o echipă bună, putem să promovăm, dar luăm fiecare meci pas cu pas. Abordăm meciul cu Iaşi cu seriozitate, cu determinare, avem respect pentru ei, dar noi mergem ca să câştigăm toate punctele şi să luăm banii” – Serge Ekollo, atacant FC Buzău.

Întreaga echipă, în vizită la şcoală
Înainte de a pleca spre Iaşi, echipa FC Buzău a participat la o acţiune caritabilă de susţinerea educaţiei noilor generaţii de copii. Fotbaliştii şi antrenorul Cristi Pustai au oferit pachete cu rechizite şi dulciuri elevilor de la Şcoala Gimnazială „P.H.Zangopol”, iar tehnicianul le-a vorbit copiilor despre importanţa şcolii în educaţia lor.

 

Video: Sports Net. Text: Telekom Sport | Sursă: Facebook FC Buzău

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.