Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Buzăul Sportiv şi Handbal Club Buzău 2012 organizează înaintea fiecărei partide oficiale a formaţiei de handbal masculin din Buzău un concurs în care va acorda câte 10 invitaţii duble pentru cititorii site-ului, suporteri ai „lupilor buzoieni”, pentru cele 10 partide care vor avea loc la Buzău (inclusiv play-out-ul Ligii Zimbrilor) din stagiunea 2018-2019. Invitaţiile sunt permanente, adică pot fi folosite de două persoană la toate meciurile de acasă ale buzoienilor din actuala stagiune.

Cum poţi câştiga o invitaţie gratuită la meciurile buzoienilor?

În primul rând, trebuie să apreciezi pagina de facebook a Buzăul Sportiv (https://www.facebook.com/buzaulsportiv2011/) şi pagina de facebook a HC Buzău 2012 (https://www.facebook.com/HcBuzau2012), apoi să fii cu ochii pe pagina celui mai citit site de profil sportiv din judeţ.

Cu 72 de ore înainte de ora de start a partidei vom pune o întrebare legată de echipa buzoienilor, iar primele 10 răspunsuri corecte trimise prin mesaj privat pe pagina Buzăul Sportiv. Invitaţiile sunt transmisibile, iar un câştigător nu poate participa de mai multe ori la concurs. După anunţarea câştigătorilor pe pagina de facebook Buzăul Sportivi, poţi intra în posesia invitaţiilor la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, direct de la jucătorii tăi favoriţi.

Meciurile echipei HC Buzău, din Sala Sp. „Romeo Iamandi”, stagiunea 2018-2019:

Etapa a XVIII-a: HC Buzău – CSM Făgăraşi

Etapa a XX-a: HC Buzău – CSM Bacău

Etapa a XXII-a: HC Buzău – CSM Bucureşti

Etapa a XXIV-a: HC Buzău – Dinamo Bucureşti

Etapa a XXVI-a: HC Buzău – CSA Steaua Bucureşti

Plus cele cinci meciuri de pe teren propriu din play-out!

Înaintea ultimului meci din play-out, suporterii prezenţi în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” pot câştiga, prin tragere la sorţi, o minge cu autografele tuturor jucătorilor de la HC Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.