Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Veşti mari de la una dintre cele mai iubite echipe ale Buzăului. HC Buzău 2012 a obţinut a doua victorie consecutivă în Liga Zimbrilor, după ce HC formaţia buzoiană a învins astăzi, cu 24 la 23, (13 la 12 la pauză pentru gazde) în deplasare formaţia CSU Suceava. Victoria lupilor buzoieni vine la nici o săptămână de la succesul incredibil din Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, 25 la 23, obţinut în compania echipei din Timişoara, gruparea care a învins campioana Dinamo Bucureşti cu doar câteva zile înaintea întâlnirii de la Buzău.

Partida de la Suceava s-a disputat în cadrul etapei a XVII-a din sezonul regulat şi a fost arbitrată de cuplul Georgescu – Moldoveanu din Constanţa.

HC Buzău ocupă locul 12 în Liga Zimbrilor, cu tot atâtea puncte. Următoarea partidă a handbaliştilor antrenaţi de Eliodor Voica va avea loc în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, miercuri, 13 februarie, începând cu ora 18:00.

Pentru echipa buzoiană, au marcat: Mihai Asoltanei, 7 goluri; Petru Stroe, 4 goluri; Andrei Grasu, 5 goluri; George Scarlat, 3 goluri; Robert Burlacu, 2 goluri; Ibrahim Diaw, 2 goluri şi Liviu Mironescu, 1 gol.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.