Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Vino să vezi cel mai important meci din cupele europene al unei echipe de fotbal din România din 2017 şi Sport Bar te recompensează cu un bonus de 10% la orice pariu sportiv!

Sport Bar Buzău oferă un mediu prietenos în care poţi urmări şi paria pe cele mai importante evenimente sportive, alături de prietenii tăi (Galerie foto)

Cotele principale pentru FCSB – Sporting Lisabona. Dacă plasezi orice pariu sportiv la Sport Bar vei primi un bonus de 10%!

1 = 3.95, X = 3.30, 2 = 1.95, 1X = 1.78, X2 = 1.21, 12 = 1.28

Unde găseşti singurele agenţii din Buzău care îţi oferă 10% bonus la orice pariu sportiv?

Sport Bar Buzău este situat pe Strada Mesteacănului nr. 23 (vizavi de Speed Oil), iar agenţia Get`s Bet din cartierul Broşteni, care se află pe Aleea Sporturilor la parterul blocului C10.

Bonus exclusiv!

Bonusul de 10% se aplică doar în locaţiile Sport Bar/ Get`s Bet din Buzău, menţionate în rândurile de mai sus. Atenţie! Dacă îţi compui biletul pe site-ul www.getsbet.ro, bonusul se aplică în cele două agenţii Get`s Bet / Sport bar. Spre exemplu: câştigul total pe site al biletului este de 100 de unităţi; dacă plasezi bilet-ul într-una din locaţiile , câştigului i se va adăuga bonsului de 10%, adică +10 unităţi.

Fii la curent cu ultimele noutăţi urmărind pagina de facebook Sport Bar Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.