Patru nume noi, la Gloria | Lotul lui Ilie Stan, garnisit cu jucători noi

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

După ce l-a pierdut pe Vali Alexandru, golgeterul plecat la Rapid, Gloria încearcă să primenească lotul lui Ilie Stan, pentru a face o figură cât de cât decentă, în retur. Aseară, patru jucători au semnat pentru clubul din Crâng. Cel mai probabil, joi vor fi anunțate și celelalte mutări ale roș-albaștrilor, pe piață transferurilor.

Călin Toma este primul jucător anunțat ca transferat, de Gloria Buzău. Fostul căpitan al Ripensiei Timișoara a evoluat la echipa de pe Bega în ultimii patru ani, fiind transferat de la ACS Ghiroda. În vârstă de 27 de ani, Toma poate juca atât fundaș stânga, cât și fundaș dreapta. Cota sa de piață se cifrează la 200 000 euro.

O altă achiziție reușită de Gloria este Iulian Roșu, jucător  transferat de la Sportul Snagov, echipă pe care buzoienii au învins-o în tur cu 7 la 0. Mijlocaș ofensiv, Roșu s-a format la Steaua București, bifând stagii în primul eșalon, la Astra și Rapid. A mai evoluat la Olimpia Satu Mare, Poli Iași, Metaloglobus,  Poli Timișoara și FC Clinceni.

Gloria l-a înregimentat și pe Cătălin Savin, fotbalist venit de la Turris Turnu Măgurele. Jucătorul în vârstă de 29 de ani poate evolua atât mijlocaș la închidere, cât și fundaș lateral. Savin a mai jucat la Rapid,  Gaz Metan, sau Concordia Chiajna.

Ultimul pe lista noilor achiziții este Marian Chică-Roșă, vârf format la FC Botoșani. Atacantul în vârstă de 21 de ani a evoluat, cu precădere, la formația secundă a moldovenilor.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.