Premii pentru arbitri! Vezi aici ce vor primi „fluieraşii” buzoieni dacă arbitrează bine

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

arbitrii-buzoieni

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău va implementa în curând un sistem de premiere pentru arbitri. Forul condus de Pompiliu Coşconea vrea să acorde lunar premii prin care să recompenseze activitatea cavalerilor în negru. Având în vedere dificultăţile pe care le întâmpină, acţiunea oficialilor buzoieni se doreşte a fi un mijloc de motivare pentru arbitrii buzoieni.

Odată cu schimbarea comisiilor subordonate AJF apar şi primele schimbări în bine din fotbalul buzoian. Arbitrii vor fi recompensaţi lunar, cu echipament sportiv şi alte produse, dacă vor avea prestații bune şi constante. Propunerea aparţine vicepreşedintelui Adrian Petre, la rândul său fost arbitru.

Se vor premia cei mai bun arbitri în funcţie de notele observatorilor, cei mai constanţi cavaleri în negru, precum şi persoanele delegate să urmărească jocurile din cele trei eşaloane care se desfăşoară sub egida AJF Buzău.

În perioada imediat următoare, pentru a remedia problemele de efectiv din arbitrajul buzoian, AJF va începe două şcoli de arbitri la Pogoanele şi Pătârlagele. În altă ordine de idei, arbitrii buzoieni vor susţine testarea scrisă, sâmbătă, începând cu ora 14.00, prilej cu care va fi prezent la Buzău şi un membru din cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor, apoi duminică, pe stadionul de atletism vor avea loc testările fizice.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.