VIDEO. Banii sau out din ligile județene!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

buzaulsportiv

Gata cu joaca la AJF! După mai mulţi ani în care şefii fotbalului buzoian, fie au închis ochii, fie au şters datoriile echipelor participante în ligiile judeţene, anul acesta cine nu îşi va achita datoriile va fi neprogramat în campionat, apoi exclus. Forul buzoian mai are de recuperat peste 70.000 de lei.


După ce au fost somate în nenumărate rânduri să îşi achite dările, iar conducătorii forului buzoian le-au şters datoriile, echipele cu restanţe către Asociaţia Judeţeană de Fotbal nu vor mai scăpa atât de uşor. Grupările care nu îşi vor plăti datoriile cauzate de cartonaşe, legitimări sau alte taxe prevăzute în regulament nu vor mai fi programate în întrecerile judeţene.

Preşedinte AJF Buzău a declarat că dacă situaţia va continua, echipele vor putea fi excluse. Pompiliu Coşconea a spus că nu mai este dispus să accepte compromisuri, indiferent de numele cluburilor cu probleme.

Judeţul Buzău este printre fruntaşele ţării atunci când vine vorba de numărul echipelor participante în ligiile judeţene. Sub egida AJF se desfăşoară liga a IV-a, cu 16 echipe, liga a V-a – cu două serii şi liga a VI-a – tot cu două serii.
În momentul de faţa, forul condus de Coşconea are de recuperat 70.000 de lei, în condiţiile în care bugetul anual al AJF nu depăşeşte 5 miliarde de lei vechi.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.