Prima etapa de aviotratament din anul 2017 in municipiul Buzau (P)

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

S.C. RER Ecologic Service Buzau S.A. va desfasura in perioada 05-07 Mai 2017 intre orele 06:00-12:00 prima etapa a activitatii de dezinsectie prin aviotratament de pe domeniul public al municipiului Buzau.

Substantele folosite sunt: Cymina Ultra, Sting, Amplat, Etoconcentrat si fac parte din grupa 3-4 de toxicitate. Substantele detin Fisa tehnica de securitate avizate de Ministerul Sanatatii Publice si nu reprezinta niciun pericol pentru populatie sau pentru animale si pasari.

Perioada mai sus mentionata este una estimativa, in cazul in care vremea va fi favorabila actiunea de dezinsectie prin aviotratament se poate desfasura mai repede sau, in caz contrar, daca vremea va fi nefavorabila lucrarile pot fi decalate, urmand a fi comunicata catre institutiile publice abilitate dar si in spatiul public perioada ulterioara de executie a lucrarilor.
Mai multe informatii despre activitatea de dezinsectie, dezinfectie si deratizare puteti obtine contactand numerele de telefon: 0786.265.264 – Denisa Hâncu – Specialist in Relatii Publice, respectiv 0730.970.919 – Gabriel Stanciu – Sef Departament DDD.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.