Pugilista Angela Iordache, eliminată la Campionatul European!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

box-fete

Legitimată la CSM Buzău, pugilista Angela Iordache a fost eliminată în optimile de finală, la Campionatul European pentru junioare și tineret. Sportiva urcase recent pe prima treaptă a podiumului, la Cupa Romaniei, iar antrenorul Constantin Voicilaș avea speranțe că eleva sa se va întoarce de la europene cu o medalie.

La plecarea spre Assisi, acolo unde încă se mai desfăşoară Campionatul European de box feminin pentru junioare şi tineret, Constantin Voicilaş, antrenorul Angelei Iordache, se arăta destul de încrezător în şansele elevei sale de a cuceri o medalie continentală. Foarte aproape a fost ca dorințele maestrului să se îndeplinească, în contextul în care pugilista buzoiană a făcut un meci foarte bun în optimi în compania nemțoaicei, Katarina Panza, pe care a învins-o la puncte în limitele categoriei de 57 kg.
Pentru un loc în semifinale, poziție care îi asigura şi medalia de bronz, Angela Iordache a boxat, în sferturi, cu franţuzoaica Angelina Panza, o sportivă sub nivelul celei din Germania. Numai că buzoianca a ratat o medalie pe care a avut-o la îndemană. Prestaţia l-a înfuriat pe maestrul Voicilaş care a declarat că Iordache a boxat oribil. Delegația României are asigurată deja cel puțin două medalii de argint. Elena Florentina Timoftei şi Denisa Ionela Ungureanu s-au calificat în finala Campionatului, finala care se va disputa duminică la Assisi.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.