VIDEO. Regal fotbalistic cu polițiști în prim-plan. IPJ Buzău, câștigătoarea Memorialului „Ion Sultănescu“

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

politie1

Echipa de fotbal a Inspectoratului Județean de Poliție Buzău a reușit să își adjudece cea de-a VII-a ediție a Memorialului „Ion Sultănescu”. Fotbaliștii-polițiști, antrenați de liderul de sindicat Gabriel Dragomir, s-au impus dramatic, la loviturile de departajare, în fața colegilor de la IPJ Galați. În finala mică, IPJ Ilfov s-a impus cu 1 la 0 în fața celor de la IPJ Vrancea.


Zece echipe din cadrul structurilor Ministerului de Interne s-au luptat la Buzău, timp de două zile, pentru cea de-a șaptea ediție a Memorialului „Ion Sultănescu”. Echipa Inspectoratului Jude­țean de Poliție Buzău a reușit să își adjudece finala, după ce s-a impus cu 3 la 1, în urma loviturilor de la șapte metri, în fața colegilor de la IPJ Galați. Actul final a fost aprig disputat, drept dovadă rezultatul, 0 – 0, înregistrat pe tabela din Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” la finalul timpului regulamentar. A urmat repriza de prelungire, când Chirocău, în urma unei acțiuni personale a reușit să îi aducă în avantaj pe polițiștii buzoieni. Gălățenii au egalat în ultimele secunde ale prelungirilor. La penalty-uri, trupa lui Dragomir s-a impus, reușind să pună mâna pe trofeu.

VIDEO – ZIUA A II-A, MEMORIAL „ION SULTĂNESCU”

Organizatorii s-au declarat mulțumiți de maniera în care a decurs competiția, organizată pentru prima dată în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Aceștia speră ca anul viitor să întrunească un număr mai mare de echipe participante. Polițiștii buzoieni vor pune în vitrina IPJ Buzău încă un trofeul obținut la Memorialul „Ion Sultănescu”. Câștigă­toarele edițiilor precedente sunt C.S. Danubius Galați, triplă câștigătoare, I.P.J. Brăila și I.J.J. Ialomița.

VIDEO – ZIUA I, MEMORIAL „ION SULTĂNESCU”


Competiția a fost organizată de Biroul Executiv Teritorial Buzău al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Jude­țean Buzău.

Memorialul „Ion Sultănescu” a ajuns o competiţie de tradiţie în rândul poliţiştilor buzoieni şi nu numai. În premieră, întrecerea organizată de Sindicatul Poliţiştilor se desfășoară în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Anul acesta, la cea de-a şaptea ediţie participă 10 echipe din Buzău, Galaţi, Vrancea, Tecuci şi Brăila.

Biroul Executiv Teritorial Buzău al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău organizează turneul de minifotbal „Memorialul Ion Sultănescu”. Competiţia se adresează angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne, precum şi colaboratorilor organizaţiilor sindicale, profesionale şi sportive ale ministerului.

În competiţie s-au înscris 10 echipe, respectiv C.S. Poliţia Buzău, de trei ori câştigătoare a competiţiei, C.S. Danubius Galaţi – deţinătoarea trofeului, echipele I.P.J. Brăila, I.P.J. Ilfov, I.P.J. Vrancea, I.P.J.F. Galaţi, Poliţia Municipiului Tecuci, echipa Bazei de Reparaţii Nave Brăila, echipa Poliţiei Locale Buzău şi echipa I.S.U.J. “Neron Lupaşcu” Buzău.

Câştigătoarele ediţiilor precedente sunt C.S. Danubius Galaţi, triplă câştigătoare, C.S. Poliţia Buzău, I.P.J. Brăila şi I.J.J. Ialomiţa.  Ajuns la a VII-a ediţie, acest turneu de minifotbal a fost organizat în memoria chestorului de poliţie Ion Sultănescu, fost comandant, iniţiatorul dezvoltării mişcării sportive în cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.   

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.