„Renegaţii” echipei, oamenii de bază în Crâng

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

GABI-ION-DANITA

Finul Dăniţă şi nepotul G. Ion au avut evoluţii foarte bune în debutul stagiunii

După ce au primit injurii pe mai multe site-uri de specialitate, iar Ion Viorel, tehnicianul Gloriei Buzău a fost acuzat de „nepotism” în momentul în care şi-a adus finul (n.r. Iulian Dăniţă) şi nepotul (Gabriel Ion) la gruparea din Crâng, ambii fotbalişti au ţinut să îşi demonstreze valoarea pe teren.

Astfel, în acest debut de stagiune, atât Dăniţă, cât şi Gabriel Ion s-au remarcat prin prezenţe cel puţin notabile, fapt care i-a adus şi în atenţia publicului spectator. Fie că au fost schimbaţi sau au bifat toate cele 90 de minute în teren, amândoi au fost primiţi cu urale şi aplaudaţi. La fel s-a întâmplat şi după meciul cu Rapid CFR Suceava, când „Vioară” a fost întrebat ce părere are despre remarcaţii partidei.

„Dăniţă a fost imperial, unul din remarcaţii partidei în apărare, la mijlocul terenului Marcu s-a achitat foarte bine de sarcini, asta deşi venea după 120 de minute jucate în cupă şi Ion Gabriel a prins o zi bună. Puşcaşu poate mai mult şi tocmai din acest motiv, de la joc la joc cer şi mai mult de la el. Încă avem jucători care nu şi-au arătat potenţialul lor maxim, iar la acest capitol lucrăm tot timpul pentru că avem nevoie ca ei să dea totul atât la antrenamente cât şi la meciuri. Matei m-a păcălit că s-a pregătit, băiatuă ăsta e doar la 60% din cât poate. Bogdan Dumitru la fel. Mi-a zis că a făcut pregătirea cu Corona Braşov şi nu a făcut nimic. S-a tăiat, a intrat în clinciuri, în lipsă de spaţiu şi timp, iar aceste lucruri se întâmplă doar când eşti obosit, când nu ai mintea limpede. Cucu a jucat cu frâna de mână trasă, nu a făcut o învăluire în jocul cu Rapid. Sunt jucători care etapa viitoare vor vedea meciul din tribună. Bogdan Dumitru, Cucu, Agache sunt jucători care nu au jucat tocmai pentru a îi avea proaspeţi la jocul cu Suceava. Culmea, tocmai ei şi-au ieşit din mână. Bobi Verdeş a marcat, dar încă nici el nu este ceea ce vreau. Avem nevoie de un atacant”, a spus Vioară. 

În altă ordine de idei, Dăniţă a şi marcat în meciurile disputate în tricoul formaţiei buzoiene, iar Gabriel Ion şi-a păstrat constanţa în evoluţiile foarte bune de la revenirea în Crâng.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.