Verdeş, pus pe treabă! Gândurile atacantului severinean la Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

BOBI-VERDES

La o lună după ce s-a alăturat lotului Gloriei Buzău am discutat cu Bobi Verdeş, cel mai experimentat atacant al grupării din Crâng. În rândurile următoare, aflaţi părerea noului vârf ale Gloriei privitoare la mai multe aspecte din viaţa formaţiei buzoiene.

Despre situaţia financiară a Gloriei…

„Ştiu că au fost probleme la Gloria Buzău, însă Ion Viorel şi proiectul pe care oficialii echipei vor să-l pună în practică începând cu anul acesta m-au determinat să vin cu sufletul deschis aici şi să consider că această oportunitate este de fapt o nouă provocare pentru mine”

Despre Ion Viorel şi proiectul său la Buzău…

„Suntem jucători profesionişti şi ne dorim să ne facem treaba, indiferent unde evoluăm. Gloria Buzău este o echipă cu nume în primele două eşaloane şi sperăm să avem rezultate aici. Ion Viorel este un antrenor bun, cu perspective, o persoană care ştie cum să te facă să dai tot ce ai mai bun în tine şi pentru care cuvântul este sfânt”.

Despre şansele de promovare în Liga I…

„Cred că niciun club de fotbal nu stă pe roze, din punct de vedere financiar. Atâta timp cât vor fi rezultate şi seriozitate din partea noastră şi a conducerii, sunt convins că putem realiza lucruri frumoase împreună. Obiectivul nostru este accederea în play-off, şi dacă vom avea şansă şi un culoar favorabil nu vom refuza lupta pentru promovare”.

Despre suporterii Gloriei Buzău…

„Am rămas surprins de cât de multă lume poate veni la ­meciurile de pregătire. Îmi do­resc ca de la meci la meci tribunele să fie şi mai pline, pentru că suportul publicului în fotbal se poate dovedi uneori decisiv”.

Despre atmosfera de la echipă şi lotul de jucători…

„Gloria are în momentul de faţă un lot de jucători cu largi perspective în fotbal. Depinde doar de aceştia cum vor gestiona momentul. Sunt fotbalişti cu experienţă şi jucători tineri, care pot învăţa de la primii foarte multe. Important este că tragem toţi în aceeaşi direcţie. Un minus ar fi omogenitatea, însă aceasta se creează în timp. Atmosfera este una bună, se vede foarte multă dăruire şi deteminare din partea băieţilor, atât în şedinţele de pregătire, cât şi în jocurile pe care le-am avut până acum”.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.