VIDEO. Află aici ce finanţator şi antrenor revin la Metalul Buzău

3
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

BUZAUL-SPORTIV-WATERMARK-Recovered

Finanţatorul Patrick Benga şi tenicianul Valentin Stan vor reveni din această vară la Metalul Buzău. Ei se vor întoarce la echipă alături de nu mai puţin de 14  jucători. Oficialii buzoieni au planuri mari pentru stagiunea următoare: vor să acceadă la barajul de promvoare în Liga III-a.

Vara a început bine pentru echipa locală de fotbal Metalul Buzău. Fostul finanţator al echipei, Patrick Benga, va reveni la gruparea din Crâng, alături de tehnicianul Valentin Stan şi un lot de jucători bucureşteni. După un sezon în care s-a rupt de Buzău pentru a sprijini Voinţa Buftea, Benga a decis să renunţe la ilfoveni din cauza primarului care a spus că nu poate acorda niciun ban echipei dacă aceasta va promova în Liga a III-a, acolo unde avea mari şanse să ajungă. Vali Stan va reveni la Buzău după un scurt periplu la ilfoveni, unde a plecat după ce a ratat accederea la barajul de promovare în Liga a III-a cu FC Puieşti.

Cei doi nu vor veni singuri. Alături de ei se vor afla o parte din jucătorii care au mai evoluat la Metalul în urmă cu două stagiuni, dar care între timp fuseseră împrumutaţi la Buftea. Surprizele nu se vor opri aici, întrucât în staff-ul tehnic al buzoienilor a fost „înregimentat” şi antrenorul Gabi Marcu, cel care se va ocupa de sectorul juvenil. Conducătorul grupării din Crâng, Gheorghe Guiu, a spus că obiectivul celui mai vechi club din judeţul Buzău este revenirea în Liga a III-a. Având în vedere că, în noua stagiune, Metalul Buzău va dispune de forţa financiară pentru a promova la baraj şi de antrenorul Vali Stan, buzoienii nu au niciun motiv pentru a nu încheia competiţia cel puţin pe podium.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

3 COMENTARII

  1. dintr o echipa de exceptie Metalul bz,,sustinuta de marea si performanta Uzina mecanica cu ing.,maistrii ,muncitori de inalta calific. prof.,si rezultate rasunatoare atit pe piata interna cit si externa,produsele realizate aici fiind competitive peste tot,Intreaga suflare a uzinei era alaturi trup si suflet de echipa care ii reprezenta in div. C { patru serii ] si care o facea bine ,,cu jucatori de val. precum : portarii ,ionita si arghir ,,bebe nedelcu, stoica ,vlad,ivanescu,vatcu ,naftan,titel bunaziua, mircea toader,kitu,badin ,lolica ,negoiescu,nedelcu[ fost atlet ,sarit, inaltime ] puiu rusen ,sorel,ghinea,patrascu,voicu,,si de fiecare ne clasam in prima jumat a clasam,di seria nstra,Deasemeni pot aminti coducerea uz.si cei din colect. de cond ,;dir,ing.tinta ,ec, ioan ghe,[ gelu ]popescu pavel [tatica],mstru. cernat ,si altii, cari creeau conditii decente pt.echipa lor de suflet,La fiecare meci in cring stad. era plin ,la fel si in meciurile din deplas.,printre microbii {fani} nelipsiti numarindu se cei dela ind.carnii,vinalcool ,sefi de restaurante,si magazine etc, In concluzie ,aveti obligatia morala de a parasi de urgenta ac, rusinoasa prezenta din liga 4 a,si a pasi hotariti pe urmele inaintasilor vstrii. ,ba chiar sa i depasiti ,atacind liga 2 a,va sta in putinta cu un asa sustinator care vi se alatura ,si cu V.Stan suces ,sarbatori fericite si LA MULTI ANI !