VIDEO. Şahul, o reuşită printre micuţii de grădiniţă

1
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Sportul minții este la mare căutare în rândurile celor mai mici dintre noi. Grădinița cu program prelungit nr. 6 din  Buzău a încheiat anul școlar cu un concurs de șah, denumit  „Cupa Micului șahist”. În cadrul competiției au fost prezenți peste 80 de preșcolari, alături de cadrele didactice.

 Cei 80 de micuți s-au adunat în curtea grădiniței, acolo unde s-a disputat prima ediție a „Cupei Micului Șahist”. Întrecerea a marcat un an de zile în care micuții grădiniței de lângă Parcul „Alexandru Marghiloman” au făcut primii pași în tainele sportului minții, ca activitate extracuriculară.

 La capătul primului an școlar, feedback-ul primit de cadrele didactice ale grădiniței buzoiene a fost unul pozitiv, atât din partea părinților, cât și din partea preșcolarilor. Concursul a stârnit pasiuni aprinse între participanți, chiar dacă vârsta acestora nu depășește șase ani. Organizatorii sunt obișnuiți cu asemenea întreceri dedicate celor mici, întrucât de la această vârstă se creează premisele pentru performanță

La sfârșitul concursului,  micuții au primit diplome, iar cei mai buni dintre ei medalii și cupe pentru rezultatele înregistrate în cadrul competiției. Vineri dimineață va veni rândul grădiniței din cartierul Orizont să organizeze ,,Cupa Micului Șahist“.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

1 COMENTARIU