VIDEO. Află aici de ce antrenorii de la CSM Rm. Sărat rămân fără salarii!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

SALA-SPORT-RAMNICU-SARAT

Un control al Camerei de Conturi îi lasă fără salarii pe antrenorii de la Clubul Sportiv Municipal din Rîmnicu Sărat. Auditorii care fost în verificări la Primărie au concluzionat că tehnicienii de la club au fost plătiți ilegal. Până când se va găsi un cadru juridic prin care antrenorii CSM vor putea fi finanțați de municipalitate, orice plată către ei va fi stopată.

Antrenorii din cadrul Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Sărat, entitate în cadrul căreia sunt curpinse mai multe ramuri sportive şi sute de copii râmniceni, nu vor mai fi remuneraţi pentru o perioadă. Totul ca urmare a unui control al Camerei de Conturi, efectuat la Primărie, pentru anul financiar 2013, verificare care a demonstrat că înţelegerile prin care aceştia erau plătiți nu aveau acoperire legală.

Pentru a nu da curs zvonurilor că antrenorii sunt plătiți la negru, șefii Primăriei i-au informat pe tehnicieni că nu vor mai fi plătiţi, până la găsirea unui cadru juridic prin care să fie remunerați legal. În aceste condiții, antrenorii au fost de acord ca, între timp, să presteze benevol. Responsabilii de la Palatul de Administraţie şi Justiţie din Râmnicu Sărat nu au precizat însă dacă tehnicienii vor fi plătiţi retroactiv ori dacă sumele deja achitate către aceştia trebuie recuperate de la beneficiari sau suportate, ca prejudiciu, din bugetul local.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentVIDEO. Banii sau out din ligile județene!
Articolul următorVIDEO. Coşconea pleacă de la AJF! Vezi cine îi urmează!
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".