VIDEO. Cupa speranţelor a ajuns la a VIII-a! Vezi aici echipele participante anul acesta

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

selectionata-judetului-buzau

Una din cele mai importante competiţii de fotbal juvenil din judeţ, Cupa Speranţelor a ajuns la cea de-a opta ediţie. Întrecerea organizată pe stadionul din Săhăteni se va bucura anul acesta de prezenţa a opt echipe, patru din Buzău, una din Mizil şi trei din Bucureşti.


Cea de-a opta ediţie a Cupei Speranţelor la fotbal se va disputa la două categorii de vârstă, copii născuţi în anul 2001 şi mai tineri, respectiv 2003. Întrecerea va fi găzduită de stadionul “Steaua” din Săhăteni şi va avea loc pe 30 mai.

Au confirmat prezenţa echipele Viitorul Săhăteni, LPS Buzău, CSM Râmnicu Sărat, Rapid Mizil, Team Săgeata, Real Crângaşi Bucureşti, Luceafărul Bucureşti şi Termo Bucureşti. Prima ediţie a Cupei Speranţelor a fost organizată în anul 2008 şi a fost adjudecată de Galactic Buzău. În ediţiile următoare, întrecerea a fost onorată cu prezenţa unor centre de copii şi juniori importante din sud-est-ul ţării, precum Petrolul Ploieşti, Gloria Buzău, Conpet Ploieşti, Astra Ploieşti, LPS Buzău şi Unirea Urziceni, campioană naţională la momentul participării.
Ultima ediţia a fost adjudecată de Astra Ploieşti. Trofeele precedente au fost câştigate de Galactic Buzău – 2008, Conpet Ploieşti – 2009, selecţionata sub 21 de ani a judeţului Buzău – 2010, Viticultorul Breaza – 2011,  Galactic Buzău – 2012 şi Astra Ciorani – 2013. “Cupa Speranţelor” este organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, Asociaţia Educaţional Culturală pentru Tineret şi Sport “Buzăul Sportiv”, Adrian Mustăţea şi Mihai Alexandru, doi dintre conducătorii cluburilor participante.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.