VIDEO. Ce spune Ion Viorel despre şansele FC Voluntari în Liga 1

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Tehnicianul echipei din Crâng nu crede că FC Voluntari va evolua mult în Liga I. Cu Ion Viorel pe bancă, Gloria a reuşit să îi învingă o dată, pe ilfoveni, în actuala ediţie a ligii secunde. “Vioară” compară parcursul grupării din Voluntari cu cel al “defunctei” Victoria Brăneşti. Ilfovenii aşteaptă însă cu nerăbdare debutul în primul eşalon, iar pentru această vară au anunţat transferuri de răsunet.

Managerul general al Gloriei Buzău nu crede în şansele formaţiei din Voluntari în prima ligă fotbalistică din ţară. “Vioară” a spus că ilfovenii au o echipă bună, dar care trebuie să suplinească foarte multe lipsuri pentru a face faţă rigorilor din primul eşalon.

Antrenorul ilfovenilor are mari aşteptări de la echipa sa, cotată cu prima şansă la retrogradarea din primul eşalon în stagiunea următoare. Pentru a întâri lotul în această vară, Ilie Poenaru se bazează pe sprijinul financiar oferit de Primăria Voluntari.

La Voluntari e sărbătoare. Gruparea pe care a antrenat-o şi actualul “secund” a lui “Vioară”, Romeo Bunică, se va pregăti pentru Liga I prin două stagii în afară ţării, primul urmând să aibă loc în Turcia. Ilfovenii au şi galerie. Aceştia s-au prezentat la Buzău cu un grup format din aproximativ 50 de susţinători.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.