VIDEO. Derby încins în Liga a VI-a! FC Puieşti s-a apropiat la un punct de Balta Albă

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

FC Puieşti şi AS Balta Albă s-au întâlnit duminică în derby-ul Seriei a II-a, din Liga a VI-a. Liderul din Balta Albă a fost învins cu 2 la 1 la Puieşti, iar gazdele confruntării s-au apropiat la doar un punct de locul I.
FC Puieşti s-a impus, pe teren propriu, în faţa liderului seriei a II-a din liga a VI-a, AS Balta Albă şi s-a apropiat la un punct distanţă de prima poziţie din clasament. Meciul a fost unul de foarte slabă factură, în care ambele combatante s-au întrecut în execuţii hilare iar în ciuda arbitrajului impecabil, la “centrul” fiind un arbitru de Liga a III-a, meciul a fost întrerupt şi un jucător din tabăra gazdelor a ajuns mai devreme la vestiare. Gazdele puteau deschide scorul încă din minutul 9, dar irosit o lovitură de pedeapsă.
Două minute mai târziu, nici oaspeţii nu au reuşit să găsească drumul spre gol de la punctul cu var.
La jumătatea primei reprize, FC Puieşti a deschis scorul printr-o execuţie plasată a atacantului Mănescu.
În minutul 31, Bercan a dublat avantajul gazdelor cu o lovitură de cap din marginea careului de şase metri, după un corner executat perfect.
Un jucător al gazdelor a fost eliminat după ce a văzut al doilea cartonaş galben, în urma unui fault comis în marginea suprafeţei de pedeapsă, după un atac al oaspeţilor în care fotbaliştii celor de la FC Puieşti au cerut în mod eronat out de la marginea terenului.
În superioritate numerică, oaspeţii au izbutit să marcheze golul de onoare cu doar şapte minute înainte fluierului de final, prin Ghilic, care a reluat în poarta goală.
În urma confruntării de duminică, AS Balta Albă rămâne liderul seriei a II-a din Liga a VI-a cu 31 de puncte, urmată de FC Puieşti cu 30 şi Olimpia 2 Râmnicu Sărat cu 28.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.