VIDEO. După victoria de la Suceava, „Vioară” vrea trei puncte şi cu Academica

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Ion Viorel, încântat de cele trei puncte obţinute de elevii săi în confruntarea cu Rapid Suceava.
Ion Viorel, încântat de cele trei puncte obţinute de elevii săi în confruntarea cu Rapid Suceava.

Ion Viorel, tehnicianul Gloriei Buzău, s-a bucurat la finalul partidei câştigate la Suceava. „Vioară” se aştepta la o tresărire de orgoliu a sucevenilor, mai ales după înfrângerea de săptămâna trecută de la Buzău şi s-a declarat mulţumit de cele trei puncte obţinute, în ciuda celor trei indisponibilităţi din ofensiva grupării din Crâng.

Cele trei puncte obţinute de buzoieni la Suceava sunt importante în ecuaţia pentru clasarea pe podiumul ierarhiei la finalul campionatului. Antrenorul buzoienilor a fost mulţumit de jocul prestat de Marcu şi Compania şi aşteaptă o prestaţie la fel de bună şi în Vinerea Mare, când în Crâng va sosi Academica Argeş.

Vrei reclamă? Cea mai bună ofertă de publicitate ţi-o oferim noi. Click aici pentru mai multe detalii.

În tabăra adversă, tehnicianul Bogdan Tudoreanu a acuzat lipsa de motivaţie a elevilor săi, cauzată de problemele financiare. Rapid Suceava are patru înfrângeri consecutive, dintre care două suferite în duelurile cu Gloria Buzău.

Cele mai importante competiţii sportive din lume se văd live online pe Buzăul Sportiv! Eşti doar la un click distanţă de cele mai importante campionate de fotbal din lume! Vezi aici Primera Division, Serie A, Premier League sau meciurile din Liga I.

Bogdan Tudoreanu dă vina pe problemele financiare pentru ultimele patru înfrângeri ale sucevenilor.
Bogdan Tudoreanu dă vina pe problemele financiare pentru ultimele patru înfrângeri ale sucevenilor.

Antrenorul sucevenilor a făcut haz de necaz. Acesta a spus că singura diferenţă în confruntarea cu Gloria Buzău a făcut-o faptul că Ion Viorel reuşeşte să îşi motiveze jucătorii în ciuda problemelelor financiare pe care le traversează şi gruparea din Crâng.

Pe Buzăul Sportiv ai livescore cele mai importante evenimente sportive din lume. Fie că vorbim de fotbal sau polo pe iarbă, bob sau înot, aici afli rezultatele în timp real! Click pentru detalii!

În prima etapă a play-off-ului FC Voluntari a remizat, surprinzător, pe teren propriu cu CF Brăila, în timp ce Academica Argeş s-a impus cu 2 la 0 în meciul cu Sport Club Bacău. Etapa viitoare va avea loc vineri, iar viceliderul din Argeş va sosi la Buzău, pentru confruntarea cu Gloria, în timp ce SC Bacău va primi vizita ocupantei primului loc – FC Voluntari, iar CF Brăila şi Rapid Suceva se vor confrunta lângă Dunăre. După consumarea primelor jocuri din etapa I a play-off-ului, FC Voluntari rămâne lider, cu 54 de puncte, urmată cu 49 de Acadmica Argeş şi de Rapid Suceava şi Gloria Buzău, ambele cu 40 de puncte. Locul cinci este ocupat de SC Bacău, care a acumulat 30 de puncte, tot atâtea cât are şi CF Brăila, formaţie aflată pe locul al şaselea.

Sursă video şi foto: GazetaSV.ro

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.