VIDEO. Fără bani, dar cu orgoliu! Gloria Buzău la un pas de a încheia campionatul pe podium

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

ION-VIOREL-GLORIA-BUZAU

  • În ciuda dificultăţilor financiare, fotbaliştii buzoieni ocupă locul trei în prima serie din liga secundă

Cu patru etape înainte de finalul campionatului şi cu cinci puncte avans faţă de ocupanta locului patru, Rapid Suceava, fotbaliştii Gloriei Buzău consideră că şi-au îndeplinit obiectivul pentru actuala stagiune. Pentru a pierde locul de pe podium, buzoienii trebuie să sufere cel puţin două înfrângeri în meciurile rămase de disputat, iar Rapid Suceava să câştige cel puţin tot atâtea.

În ciuda dificultăţile financiare, Ion Viorel este un antrenor fericit. Antrenorul divizionarei secunde a reuşit să îi ducă pe buzoieni în vârful ierarhiei din prima serie a ligii secunde, deşi problemele materiale sunt la ordinea zilei. “Vioară” speră să păstreze lotul actual şi în următoarea stagiune, când buzoienii speră la un obiectiv mai îndrăzneţ.

VIDEO ION VIOREL, ANTRENOR GLORIA BUZĂU

Din cauza situaţiei financiare nu se ştie câţi dintre actualii fotbalişti se vor regăsi şi din toamnă pe foaia de joc a buzoienilor. Evoluţiile foarte bune au atras privirile altor echipe, cu mai mulţi bani ca-n Crâng. Clement Pălimaru, golgheterul buzoienilor, este printre principalii jucători vizaţi de un transfer.

Pălimaru este pe locul doi în topul celor mai buni marcatori din liga secundă la fotbal, cu 12 goluri, cu două mai puţin ca atacantul de la FC Voluntari, Marius Matei.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.