VIDEO. Grădinița Gloria! Gruparea din Crâng, forțată de FRF să folosească juniori

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

juniori-gloria-buzau-net

La un pas de îndeplinirea obiectivului, tehnicianul Gloriei Buzău se gândeşte la viitor. În restul partidelor din actuala stagiune, “Vioară” vrea să testeze juniorii de perspectivă de la Centrul de Copii “Jean Luca”. Tehnicianul trebuie să îşi găsească jucători valoroşi pentru că în sezonul următor fiecare divizionară secundă este obligată se folosească doi fotbalişti sub 19 ani.

Gloria Buzău pregăteşte cel mai dificil sezon din istorie cu… copii şi juniori. FRF a obligat cluburile din liga secundă se folosească doi fotbalişti sub 19 ani, începând cu stagiunea din toamnă. Antrenorul Ion Viorel va profita de meciurile fără miză rămase de disputat în play-off pentru a vedea potenţialul puştilor din Crâng.

„Am încercat câţiva dintre jucătorii care au fost incluşi în lotul mare, care s-au pregătit alături de prima echipă pe toată durata campionatului. Acum că s-au limpezit lucrurile atât la promovare, cât şi în privinţa obiectivului nostru îi voi arunca în luptă şi pe ceilalţi juniori care s-au antrenat alături de echipa de seniori, mai ales că din vară se joacă cu U19”

“Vioară” este mulţumit de evoluţia jucătorilor săi din actuala ediţie a campionatului ligii a II-a. Totuşi, antrenorul grupării din Crâng încheie stagiunea cu un regret.

Ion Viorel: „Am mai spus-o de atâtea ori, potenţialul acestei echipe era mult mai mare dacă nu erau probleme financiare”

Gloria şi-a menţinut poziţia a III-a, după victoria cu 4 la 1 înregistrată sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei CF Brăila. Buzoienii au acum 46 de puncte, cu cinci mai multe faţă de principala urmăritoare, Rapid CFR Suceava. Săptămâna viitoare, echipa lui Ion Viorel va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Sport Club Bacău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.