VIDEO. Gloria scapă, pentru moment, de faliment!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

buzau-faliment

Gloria scapă, pentru moment, de faliment. Plăţile de 500, respectiv 800 de milioane de lei vechi, efectuate în ultimele zile, au determinat magistraţii să mai dea răgaz clubului pentru a achita o parte din datorii.

Judecătoria Buzău a acordat un termen de graţie solicitării grupării din Crâng de prelungire a planului de reorganizare cu încă un an. Instanţa mai dă posibilitatea, în următoarele două luni, ca gruparea din Crâng să îşi reducă datoriile către creditori.

În ultimele zile, clubul a beneficiat de un sprijin nesperat din partea unor oameni de afaceri datorită cărora Gloria Buzău a achitat 1,3 miliarde de lei vechi către Fisc.

Cele mai importante competiţii sportive din lume se văd live online pe Buzăul Sportiv! Eşti doar la un click distanţă de cele mai importante campionate de fotbal din lume! Vezi aici Primera Division, Serie A, Premier League sau meciurile din Liga I.

Plata s-a făcut în două tranşe a 500, respectiv 800 de milioane de lei vechi.

Pe Buzăul Sportiv ai livescore cele mai importante evenimente sportive din lume. Fie că vorbim de fotbal sau polo pe iarbă, bob sau înot, aici afli rezultatele în timp real! Click pentru detalii!

După cele două luni de zile date ca termen de instanţă, dacă va mai achita din datoriile pe care le are faţă de persoanele „aşezate” la masa credală, gruparea prezidată de Dan Tulpan are toate şansele ca pe 2 iunie să îi fie aprobată prelungirea planului de reorganizare cu încă un an.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.