VIDEO. Liga horror! Rapid Măteşti – Recolta Cislău (1-2), într-un meci cu multe erori de arbitraj

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Recolta Cislău a reuşit să se impună la Săpoca, cu 2 la 1 în faţa echipei Rapid Măteşti, în una din cele mai echilibrate partide ale etapei din fotbalul judeţean. Oaspeţii şi-au permis să rateze o lovitură de la 11 metri, într-un joc în care erorile de arbitraj au fost la ele acasă.

Recolta Cislău a izbutit să câştige confruntarea disputată la Săpoca, în faţa formaţiei Rapid Măteşti, cu 2 la 1, în cadrul unei partide disputate în etapa cu numărul 12 a primei serii a ligii a V-a la fotbal. Oaspeţii au beneficiat în minutul 34 de un penalty acordat uşor de centralul partidei, Genel Bardaş, lovitură de la 11 metri pe care portarul Cătălin Neguţ a reuşit să o apere. După ce a ratat lovitura de la punctul cu var, Sitaru, căpitanul oaspeţilor s-a revanşat în minutul 55, după o fază prelungită de atac a echipei din Cislău. Câteva minute mai târziu, gazdele au avut parte gratuit de un corner. Tuşierul Dragoş Popescu a indicat fanionul de la colţul terenul după o acţiune de atac a gazdelor, luându-i prin surprindere inclusiv pe aceştia. În urma acestei faze, gazdele au reuşit să egaleze prin Gheorghe Viorel.

Oaspeţii puteau rămâne în inferioritate numerică din minutul 63, după ce Mălăescu l-a lovit pe unul din jucătorii formaţiei gazdă. Intervenţia atacantului din Cislău a fost sancţionată doar cu cartonaşul galben. Cu doar opt minute înainte de fluierul final, Anca Cristian a marcat golul victoriei pentru formaţia din Cislău, reuşită ce duce Recolta cel puţin pentru o etapă pe a treia treaptă a clasamentului seriei I, din a doua ligă de fotbal judeţeană.

Dan Stroe, tehnicianul oaspeţilor s-a declarat mulţumit de cele trei puncte câştigate de elevii săi în deplasarea de la Săpoca, mai ales că din componenţa formaţiei sale au lipsit titularii obişnuiţi din ofensivă. Antrenaţi de Vasile Tudose, fost component al Gloriei Buzău, jucătorii formaţiei gazdă au bifat o evoluţie pozitivă, per total, în ciuda înfrângerii suferite. Laurenţiu Manea, primarul comunei Săpoca a fost mulţumit de jocul fotbaliştilor din Măteşti. Din păcate, primarul comunei Săpoca nu a avut aceleaşi cuvinte şi despre brigada de arbitri. Primul om al comunei s-a declarat total dezamăgit de maniera în care „fluieraşii” buzoieni îşi fac datoria. În urma victoriei obţinute în faţa celor din Măteşti, Recolta Cislău a urcat pe a treia treaptă în ierarhia primei serii din Liga a V-a, totalizând 21 de puncte, în timp ce rapidiştii sunt pe locul 10, cu 14 puncte. Duelul dintre Rapid Măteşti şi Recolta Cislău poate fi urmărit în această seară, începând cu ora 21.00 doar pe TV Buzău.

RAPID MĂTEŞTI – RECOLTA CISLĂU: 2-1, (0-0)
Au marcat: min. 64 Gheorghe Viorel/ min. 55 Sitaru şi min. 82 Anca Cristian
Au arbitrat: Genel Bardoş, ajutat la cele două tuşe de Mihai Martinescu şi Dragoş Popescu.
Observator AJF Buzău: Daniel August

Rapid Măteşti: 1. Cătălin Neguţ, 8. Valentin Ciobanu, 2. Gheorghe Viorel, 14. Daniel Dragomir, 11. Răzvan Cojanu, 3. Adrian Gheorghe, 7. Marius Vârlan, 10. Cosmin Ioniţă (căpitan), 5. Daniel Ţiboacă şi 19. Condruţ Bivolaru. Au mai jucat: 20. Adrian Spânu, 16. Adrian Bălan şi 9. Viorel Dragomir. Rezerve: 12. Marius Târzea şi 18. Vasile Tudose. Antrenor: Vasile Tudose.

Recolta Cislău: 1. Marius Iosif, 8. Adelin Stan, 5. Florin Sitaru (căpitan), 16. Nicuşor Stoica, 17. Florin Grama, 11. Vasile Mălăescu, 2. Valentin Mintea, 6. Cristea Ştefan, 14. Costin Ştefan, 7. Anca Cristian şi 12. Ion Dumitrescu. Au mai jucat: 10. Constantin Zubar, 9. Radu Cristi şi 24. Dan Moldoveanu. Rezerve: 20. Cristinel Ciudatu, 23. Măcelaru Constantin şi 26. Constantin Tănase. Antrenor: Dan Stroe.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.