Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Montana Pătârlagele este numele formaţiei care „a furat” primele puncte nou înfiinţatei SCM Gloria Buzău. Fotbaliştii antrenaţi de Ionuţ Damir şi conduşi din teren de „generalul” Claudiu Ionescu au fost foarte aproape de a furniza surpriza etapei, după ce au condus aproape jumătate de repriză echipa care şi-a depus candidatura la accederea în Liga a III-a. Meciul, unul anost, presărat cu prea puţine faze de poartă, fapt de iertat privind presiunea care apăsa cele două formaţii înaintea jocului, a adus aproximativ 150 de spectatori în tribuna cochetei arene din Pătârlagele. Doar două ocazii de gol au avut loc în prima repriză, câte una în dreptul fiecărei combatante. Claudiu Ionescu a fost foarte aproape să deschisă scorul din lovitură liberă, fază la care mingea a trecut la o palmă distanţă de rădăcina barei, în timp ce replica oaspeţilor a venit prin fundaşul central Dan Pârvu, care a reluat foarte bine cu latul din interiorul careului o centrare venită din corner, însă doar intervenţia magistrală a portarului advers a făcut că mingea să nu intre în poartă. Primele 45 de minute nu au modificat tabela stadionului din Pătârlagele. La puţin peste 5 minute de la reluarea jocului, Leu a profitat de o săritură la cap greşită a unui fundaş de la SCM, a preluat în colţul careului mic şi a deschis scorul după un şut plasat la colţul lung.

RĂMÂI PE BUZĂUL SPORTIV PENTRU ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A PARTIDEI DINTRE MONTANA PĂTÂRLAGELE ŞI SCM GLORIA BUZĂU, ÎN FORMAT VIDEO FULL HD. Până atunci, poţi viziona înregistrarea difuzată în timp real pe contul de Facebook al Buzăul Sportiv.

Repriza I, Montana Pătârlagele – SCM Gloria Buzău (meciul în format video, full HD va fi postat în curând)


Repriza a II-a, Montana Pătârlagele – SCM Gloria Buzău (meciul în format video, full HD va fi postat în curând)

Modificarea tabelei a făcut ca buzoienii să facă un pas înapoi, drept dovadă sfertul de oră de după înscrierea primului gol, în care Montana a dominat partida. Ioniţă a adus egalarea în minutul 76, după o bâlbâială colectivă a defensivei adverse. Fundaşul SCM Gloria Buzău a reluat puternic din interiorul careului de şase metri, după ce colegii săi din atac şi-au arătat neputinţa de a înscrie. După primele patru etape, Montana Pătârlagele ocupă poziţia IV-a, în ierarhia Ligii a IV-a de Buzău, cu 10 puncte, la doar două distanţă de liderul Locomotiva Buzău, în timp ce SCM Gloria Buzău se află pe treapta a treia, cu acelaşi număr de puncte. Etapa următoare, SCM Gloria Buzău va întâlni pe stadionul „Gloria” din Buzău, liderul ierarhiei primului eşalon judeţean, Locomotiva. Partida va fi transmisă în timp real pe contul de facebook Buzăul Sportiv.

Montana Pătârlagele – SCM Gloria Buzău: 1-1, (0-0)
Etapa a IV-a, Liga a IV-a de Buzău
Au marcat: min. 50 Leu/ min. 78 Ioniţă
Au arbitrat: Adrian Frăţilă – Eugen Alexandru şi Andreiu Silviu.
Stadion: Montana – Pătârlagele, Spectatori: 150

MONTANA PĂTRÂLAGELE: 1. Ţîru, 2. Maxim, 6. Lixăndroiu (cpt.), 3. Tănase, 16. Stroe, 11. Bulfei, 5. Jupoiu (min. 65, 7. Popescu), 4. Leu (min. 75, 18. Manolache), 9. Dumitru (min. 82, 8. Andrei), 20. Ionescu, 10. Piştea (min. 89, 15. Fijer). REZERVE: 12. Simion. ANTRENOR: Ionuţ Damir.

SCM GLORIA BUZĂU: 99. Geantă, 25. Moise (min. 75, 9. I. Rusu), 10. Baciu, 2. Zaplaic, 15. Şolcănea (min. 70, 16. Andrei) 23. Crăciun, 6. Pârvu, 7. Şerbănoiu (min. 57, 19. Muşat), 8. Ioniţă, 22. Câmpeanu (cpt.), 27. Movileanu. REZERVE: 12. Guiu, 18. Dumitru, 3. S. Rusu şi 20. Mănăilă. ANTRENOR: Vasile Tudose.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.