VIDEO. Invitație la arte marțiale

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

20150211_193938

Vă prezentăm acum un nou material realizat într-o sală de arte marțiale din Buzău. De doi ani, practicanții se strâng în dojo-ul clubului Seito. Pe lângă şedinţele de pregătire pentru adulţi şi copii sunt organizate şi cursuri after school pentru cei mici.

Artele marţiale se dovedesc o alternativă de petrecere a timpului liber pentru tot mai mulţi buzoieni. Fie că de abia păşesc în clasele primare sau sunt adulți, în fiecare seară devin practicanţi ai unuia dintre cele mai nobile sporturi.

În aceeași locație, pe lângă Karate Kyokushin se țin cursuri de Karate Fitness pentru adolescenți și adulți, Chanbara, adică lupta cu arme, și cursuri after school, între orele 12:00 și 18:00.
Clubul Seito Buzău participă regulat în cadrul competițiilor județene și naționale de profil. Sportivii antrenați de sensei Sorin Popescu au obținut rezultate notabile în cadrul întrecerilor din țară, iar în vara acesta clubul va organiza o Cupa Mondială, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Clubul buzoian a cunoscut una din cele mai rapide ascensiuni datorită pregătirii de excepţie a profesorilor şi antrenorilor din cadrul structurii, precum şi condiţiilor de antrenament pe care le oferă în locaţia din Aleea Sporturilor.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.