VIDEO. Râmniceanul Ştefan Toma a semnat cu Dinamo Bucureşti! “Tomiţă” va antrena în “groapă”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Ştefan Toma, fostul jucător al formaţiilor CS Mogoşoaia, FC Naţional şi Olimpia Râmnicu Sărat, va antrena o grupă de copii şi juniori de la Dinamo Bucureşti. Aflat la începutul carierei de tehnician, Toma a mai antrenat puştii de la Olimpia Râmnicu Sărat şi pe cei de la Academia Sport Team.
Ştefan Toma este noul antrenor al grupei de copii născuţi în anii 2006 – 2007 de la Dinamo Bucureşti. Fostul jucător al echipelor FC Mogoşoaia, FC Naţional şi Olimpia Râmnicu Sărat a “îmbrăţişat” cariera de antrenor în urmă cu cinci ani, când a pregătit micuţii de la Olimpia Râmnicu Sărat, alături de care a obţinut rezultate remarcabile, atât pe plan intern, cât şi la turneul internaţional Fragaria Cup, de la Preşov din Slovacia. În urmă cu doi ani, Toma a făcut pasul către Capitală, semnând cu Academia Sport Team din Bucureşti. Contractul cu Academia de Fotbal Dinamo Bucureşti a intrat deja în vigoare, iar tânărul antrenor este nerăbdător să înceapă munca.
Râmniceanul a fost atras de proiectul noii Academii Dinamo Bucureşti, denumire pe care o va prelua în curând Centrul de Copii şi Juniori, datorită beneficiilor pe care le oferă celor mai mici dintre jucători.
Toma nu se va ocupa doar de antrenamentele grupei 2006-2007, sarcinile sale fiind extinse.
Pe lângă munca de tehnician, Ştefan Toma va mai avea în sarcină recrutarea de tinere talente de la gruparea din Crâng.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.