VIDEO. Gloria s-a reunit. Burlacu „în probe” la Rapid, Verdeş şi un puşti de la Milan în „stand-by”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Fotbaliştii Gloriei Buzău au efectuat, astăzi, primul antrenament din 2016. La prima întrevedere din acest an, tehnicianul Ion Viorel a avut 19 jucători sub comandă. Au absentat, motivat, Cătălin Vlaicu şi Samuel Koprindinski, alături de Dorin Burlacu, jucător ce se află în probe la Rapid Bucureşti. 19 jucători s-au prezentat la primul antrenament al Gloriei din 2016. Buzoienii au efectuat un antrenament uşor sub comanda managerului general Ion Viorel. De la reunirea lotului au absentat trei fotbalişti. “Vioară” s-a declarat nemulţumit de posibilul transfer al lui Burlacu la Rapid Bucureşti. Tehnicianul Gloriei nu concepe ca jucătorul buzoian, fost component al formaţiilor Astra Ploieşti şi Concordia Chiajna, fotbalist trecut pe la loturile naţionale, să dea probe pentru a ajunge în Giuleşti. Mâine şi poimâine, fotbaliştii Gloriei Buzău vor efectua vizita medicală, urmând ca până la finalul săptămânii să fie definitivat şi programul pentru perioada de pregătire. Deocamdată, în lotul buzoienilor nu a apărut nicio noutate, un jucător junior fiind aşteptat zilele următoare în Crâng.

Atacantul Bobi Verdeş, aşteptat să revină la Gloria

Bobi Verdeş, unul dintre cei mai prolifici atacanţi ai Gloriei Buzău din ultimii ani, ar putea reveni în Crâng. Tehnicianul Ion Viorel se află în discuţii cu Verdeş pentru ca fotbalistul să îmbrace, din nou, tricoul grupării roş-albastre. “Vioară” vrea ca Verdeş să facă pereche în atac cu Clement Pălimaru, alt “vârf” revigorat de antrenorul buzoian. Bobi Verdeş, unul dintre cei mai buni atacanţi pe care i-a avut Gloria în ultimii ani, este la un pas de a reveni în Crâng. Atacantul este dorit cu insistenţă de Ion Viorel pentru a rezolva problemele din ofensiva buzoienilor. “Vioară” speră ca Verdeş să fie noul coleg al lui Clement Pălimaru în atacul buzoienilor, Gloria bifând astfel una dintre cele mai bune perechi ofensive din prima serie a ligii secunde. Atât Verdeş, cât şi Pălimaru au fost desemnaţi în sezoanele precedente, cei mai buni marcatori din eşalonul doi. În altă ordine de idei, buzoienii efectuează zilele acestea vizita medicală, urmând ca până la sfârşitul săptămânii să îşi definitiveze programul pentru perioada de pregătire înainte de reluarea campionatului.

Află aici ce jucător ajunge în Crâng, după ce a fost în probe la Villareal şi Milan!

Cel mai bun jucător al Ligii a III-a în 2015 va ajunge în curtea Gloriei Buzău. Fostul jucător, trecut “în probe” pe la Villarreal şi AC Milan, a activitat ultima dată la Concordia Chiajna 2 şi nu se află la prima experienţă în Crâng. Marius Cocîrlă are 19 ani şi în România a mai evoluat pentru Steaua, Sportul Studenţesc, CS Otopeni şi Concordia Chiajna.Marius Cocîrlă este foarte aproape de revenirea în Crâng. Micuţul mijlocaş care a îmbrăcat tricoul Gloriei Buzău în urmă cu doi ani este aşteptat în Crâng zilele următoare. Puştiul a câştigat titlul naţional cu Steaua, înainte ca roş-albaştrii să desfiinţeze Academia de Fotbal. Marius Cocîrlă s-a născut pe 22 iunie 1996, la Turnu Măgurele şi a început fotbalul la Rulmentul Alexandria. Graţie calităţilor înnăscute, nu a stat mult la Rulmentul şi a fost acontat rapid de Steaua Bucureşti, pe vremea când gruparea din Ghencea încă mai deţinea Academia de Copii şi Juniori. Marius a mai trecut pe la Sportul Studenţesc, tot pentru o scurtă perioadă în care a reuşit să îşi adjudece titlul de cel mai tehnic jucător în cadrul unui turneu de fotbal juvenil, pe la Progresul Bucureşti şi VK Soccer, la ultima formaţie avându-l ca antrenor pe cunoscutul fost fotbalist Viorel Kraus. Cocîrlă a participat la prima ediţie a AC Milan Junior Camp din România, în urmă cu şase ani. Mezinul familiei Cocîrlă a fost ales cel mai bun jucător din peste 400 de participanţi şi unul dintre premii a constat în accederea la faza finală a competiţiei organizate de cel mai cunoscut club din Italia, chiar la Milano, alături de încă 300 de puşti din toată lumea. Marius a impresionat primind posibilitatea de a se alătura grupelor de copii din oraşul italian. Părinţii au declinat oferta, considerând că puştiul lor este prea fraged pentru o experienţă în străinătate. La un an distanţă, Marius a dat probe la „piticii” formaţiei spaniole Villarreal, putând să semneze cu gruparea iberică, o altă ofertă respinsă de micuţul mijlocaş.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.