VIDEO. SuperCupa Campionilor! Naţionala Artiştilor, Oţelul Galaţi Old Boys, Gloria Buzău Old Boys şi echipa care a disputat barajul cu Poli AEK în 2003 se întâlnesc în Crâng

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

supercupa-campionilor

Naţionala de fotbal a artiştilor va participa la turneul de fotbal caritabil „Supercupa Campionilor”, care va avea loc pe 10 iulie, pe stadionul „Gloria”. Alături de Kamara şi restul jucătorilor, la Buzău va ajunge şi echipa de Old Boys a Oţelului Galaţi. Cele două se vor înfrunta cu Gloria Buzău 2003 şi echipa de Old Boys & Friends a clubului din Crâng.

Stadionul „Gloria” din Buzău va găzdui pe 10 iulie „Supercupa Campionilor”, întrecere amicală în scop caritabil şi la care vor participa mai mulţi artişti români şi foste glorii ale fotbalului din România. Naţionala de Fotbal a Artiştilor va fi prezentă în Crâng, aceasta confirmând participarea prin vocea solistului Kamara de la trupa “Alb şi Negru”. Selecţionata artiştilor va prezenta la Buzău trofeul Cupei Mondiale pe care l-au câştigat în urmă cu un an în Rusia. Alături de artiştii „tricolorii”, în cadrul întrecerii vor mai participa echipa de Old Boys a formaţiei Oţelul Galaţi, Gloria Buzău 2003 – echipa care a disputat barajul de promovare în Divizia A cu Politehnica AEK Timişoara şi o echipă de Old Boys a formaţiei antrenate de Ion Viorel în componenţa căreia se vor regăsi mai mulţi oameni de afaceri buzoieni şi nu numai.

Evenimentul va debuta cu un meci de fotbal juvenil în care se vor înfrunta Şcoala de Fotbal Juniorul din Galaţi şi o selecţionată formată din cei mai buni jucători din Buzău născuţi în 2001 şi 2002. Va continua cu un scurt recital al artiştilor-fotbalişti şi se va încheia cu main eventul serii.
„Supercupa Campionilor” este organizată de Asociaţia Educaţional Culturală pentru Tineret şi Sport Buzău alături de FotbalFest, FC Gloria Buzău, cu sprijinul DJTS şi al AJF.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.