VIDEO:Au făcut instrucţie cu Steaua! Olimpia Rm. Sărat rămâne liderul ligii a IV-a: 9 – 0 cu Steaua Săhăteni

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

 

 

Olimpia Râmnicu Sărat rămâne liderul ligii a IV-a din Buzău şi după etapa cu numărul 10. Fotbaliştii râmniceni s-au impus cu 9 la 0 în deplasarea de la Săhăteni şi au acumulat 27 de puncte. Principala urmăritoare, FC Puieşti, s-a impus la limită, scor 3 la 2 pe teren propriu în compania formaţiei Petrolul Berca. Podium este închis de Avântul Spartac Zărneşti, care a câştigat cu 5 la 2 confruntarea cu Gloria Vadu Paşii.

Fotbaliştii râmniceni domină autoritar primul eşalon fotbalistic din judeţ. Olimpia Râmnicu Sărat s-a impus în etapa a X-a din liga lu` Coşconea cu 9 la 0 pe terenul ultimei clasate Steaua Săhăteni. Râmnicenii au bifat a noua victorie din actuala stagiune şi sunt în grafic pentru îndeplinirea obiectivului – accederea la barajul pentru promovarea în eşalonul trei. Cu 27 de puncte, Olimpia este urmată în ierarhia ligii a IV-a de FC Puieşti, cu două puncte mai puţin, în timp ce Avântul Spartac Zărneşti este pe a treia treaptă cu 21 de puncte.

Iată rezultatele complete înregistrate în cadrul rundei cu numărul 10:

Victoria Boboc – Diadema Gherăseni: 1-2

Metalul Buzău – Şoimii Siriu: 8-1

Avântul Spartac Zărneşti – Gloria Vadu Paşii: 5-2

FC Puieşti – Petroul Berca: 3-2

Recolta Sălcioara – AS Săgeata: 0-2

Carpaţi Nehoiu – Viitorul 2010: 1-0

Viitorul Verneşti – Voinţa Lanuri: 0-3

Steaua Săhăteni – Olimpia Rm. Sărat: 0-9

După primele 10 runde, situaţia din subsolul clasamentului este pe jumătate conturată conturată. Cu doar trei puncte, ultimele două poziţii sunt ocupate de Victoria Boboc şi Steaua Săhăteni. Pe locul 14 se află Viitorul Verneşti cu şapte puncte, în timp ce pe treapta a XIII-a este Şoimii Siriu cu 10 puncte, tot atâtea câte au Metalul Buzău şi Recolta Sălcioara, ocupantele poziţiilor 11, respectiv 12.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.