VIITORUL BUZĂU, LOCUL 2 PE ŢARĂ! Vizionează integrala finala cu Clujeana Cluj

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Sursă foto: frf.ro

Performanţă remarcabilă pentru puştii antrenaţi de Cristi Lupu. Echipa de futsal U19 a formaţiei Viitorul Buzău a încheiat campionatul naţional pe locul doi, după ce buzoienii au pierdut finala aseară în faţa celor de la Clujeana Cluj la lovituri de departajare, scor 9 la 8. Rezultatele celor de la Viitorul Buzău vin la doar un an de la înfiinţarea secţiei de futsal juvenil.
Echipa de futsal Viitorul Buzău U19 s-a calificat în Final Eight-ul campionatului naţional, care s-a desfăşurat la Vaslui zilele trecute. Buzoienii, antrenaţi de Cristi Lupu s-au calificat în finală, meci pe care l-au disputat aseară la lovituri de departajare, scor 9 la 8 în compania celor de la Clujeana Cluj. Buzoianul Suditu a ratat lovitura care i-a făcut campioni naţionali pe cei de la Clujeana Cluj.

INTEGRAL FINALA CN DE FUTSAL U19, CLUJEANA CLUJ – VIITORUL BUZĂU: 9 – 8


Cristi Lupu, tehnicianul formaţiei buzoiene s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi şi mai ales de rezultatele obţinute în primul an de la înfiinţarea secţiei de fotbal juvenil.
Antrenorul buzoienilor a vorbit despre ultimul act al competiţiei şi despre neşansa jucătorilor săi de a pierde cel mai important meci la loviturile de departajare.
În primul meci disputat la Vaslui, buzoienii au învins după executarea loviturilor de departajare, formaţia FK Odorheiu Secuiesc, scor 7 la 6 la general, iar în semi-finale, trupa antrenată de Lupu a trecut cu 4 la 3 de Informatica Timişoara.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.