AUDIO. Fortius-Luceafărul: 4-0. Vezi aici rezultatele complete din penultimul turneu al ligii a II-a la futsal

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

fortius-buzau

Fortius Buzău s-a impus, într-o manieră categorică, în derby-ul buzoian disputat la Târgu Mureş. Trupa lui Gică Hăhăianu a câştigat cu 4 la 0 confruntarea cu Luceafărul Buzău şi a urcat pe locul cinci, în clasamentul ligii secunde de futsal. Sârbescu, Mirgoace, Leu şi Baciu „au semnat” reuşitele celor de la Fortius.

Weekend-ul trecut, Sala Polivalentă din Târgu Mureş a găzduit penultimul turneu din cadrul stagiunii regulate a campionatului naţional de futsal, liga a II-a. Una din cele două etape disputate a programat şi derby-ul buzoian al divizionarelor secunde Luceafărul şi Fortius. Formaţia antrenată de Gică Hăhăianu a continuat seria rezultatelor pozitive, cu o victorie categorică, scor 4 la 0, în faţa trupei patronate de Iulică Trăznea. Golurile trupei lui Hahăianu au fost marcate de Sârbescu, Mirgoace, Leu şi Baciu. În primul joc al turneului, cel cu Ceahlăul Piatra Neamţ, Fortius s-a impus cu 8 la 1.

AUDIO GIGĂ HĂHĂIANU, FORTIUS BUZĂU

Tot în etapa a XI-a, Luceafărul a fost învinsă de ultima clasată, Blue Angel Cristian, cu 7 la 5. Cu doar două etape înainte de finalul stagiunii regulate, Fortius Buzău se află pe locul 5, cu 16 puncte, în timp ce Luceafărul este pe locul 4, cu 17 puncte. În ultimul turneu din sezonul regulat, Luceafărul va întâlni City`us Târgu Mureş şi Pro Tineret Sighişoara, în timp ce Fortius se va confrunta cu Inter Gheorgheni şi Pro Tineret Sighişoara. După ce s-au impus în meciul direct, cei de la Fortius speră la accederea în primele patru echipe ale campionatului, poziţii ce duc în play-off-ul întrecerii. Lupta pentru ultimul loc care duce în faza play-off-ului se va da între cele două echipe din Buzău.

REZULTATE-CLASAMENTE-LIGA2

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.