VIDEO. Un punct satisfăcător. Gloria Buzău – CF Brăia: 0-0

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

gloria-bz-cf-braila Fotbaliştii din Crâng rămân neînvinşi pe teren propriu şi după meciul cu CF Brăila. Elevii lui Ion Viorel au remizat, sâmbătă, cu brăilenii, scor 0 la 0, într-un meci în care ambele echipei au lovit bara o dată, iar jucătorii de lângă Dunăre au ratat un penalty, executat de Bogdan Ungureanu, unul din foştii jucători ai Gloriei.

În faţa a puţin sub 1.000 de spectatori, Gloria Buzău a început timid confruntarea cu CF Brăila. Buzoienii, cu gândul mai mult la conturile goale, au permis brăilenilor să îşi facă jocul, iar elevii lui Alin Pânzaru puteau deschide scorul încă din primul sfert de oră al întâlnirii. Intervenţiile providenţiale ale portarului Sârbu şi ratările uluitoare ale brăilenilor au făcut ca tabela să rămână neschimbată, fapt care s-a menţinut până la sfârşitul partidei. În repriza secundă, jucătorii formaţiei din Brăila au trimis mingea în bară, după o acţiune prelungită de atac, în replică, pe un atac rapid, mijlocaşul buzoienilor – Nini Popescu a izbutit să lovească rădăcina barei după un şut cu exteriorul piciorului drept. Dominarea teritorială a oaspeţilor se putea concretiza într-o victorie pentru jucătorii lui Pânzaru, dacă Bogdan Ungureanu, fost jucător în Crâng, nu irosea o lovitură de la punctul cu var.

Buzoienii au reuşit să menţină tabela „imaculată” până la fluierul final al partidei. Ion Viorel, tehnicianul echipei buzoiene, s-a declarat mulţumit de jocul prestat de elevii săi şi de punctul obţinut, mai ales că gruparea din Crâng nu depăşeşte cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar, fapt care îşi pune amprenat asupra jocului prestat de elevii săi.

În tabăra adversă, antrenorul Alin Pânzaru, nu s-a mulţumit cu un singur punct, precizând că, după aspectul jocului victoria trebuia să aparţină echipei din Brăila.

După jocul cu CF Brăila, Gloria Buzău rămâne neînvinsă pe teren propriu, alături de vicerliderul Rapid CFR Suceava, fiind singurele care nu au fost învinse „acasă”. Buzoienii sunt pe locul patru, în ierarhia primei serii din liga seceundă, cu 27 de puncte, la 10 distanţă de ocupanta locului trei – Academica Argeş şi la 3 lungimi de poziţia a V-a, ocupată de Sport Club Bacău.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.