Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Performanţă uluitoare obţinută de sportivi antrenaţi de fostul vicecampion mondial la lupte libere, buzoianul Sorin Răducanu. Sportivii antrenaţi de acesta, legitimaţi la CS Crâng Buzău au reuşit să îşi adjudece cinci titluri de campion naţional, încă patru de vice şi trei medalii de bronz în cadrul Campionatului Naţional de Freestyle Kick şi Shin Do, întrecere găzduită recent de Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Buzoienii au avut de înfruntat sportivi tineri, cu perspective în ramurile de contact activ şi K1. Rezultatele menţionate anterior au fost urmate de 6 medalii de aur la K1, categoria light; două de argint şi trei de bronz alături de încă trei medalii de aur şi tot atâtea de argint în proba principală din K1. În clasamentul cluburilor, CS Crâng Buzău a ocupat prima poziţie la K1 light, şi treapta a doua în main la K1.

Iată ce a declarat antrenorul celor de la CS Crâng Buzău, imediat după finalul competiţiei: „Sunt vizibil emoţionat de reuşitele sportivilor mei pentru că ştiu ce sacrificii fac pentru a se prezenta cu regularitate la antrenamente, apoi în pregătire, pentru a deveni cei mai buni. Am obţinut o serie de rezultate foarte bune, care confirmă atât valoarea prezentă, cât şi perspectivele pentru viitor. Mă bucur enorm pentru aceste trofee, întrucât sunt rodul unei munci titanice de mai mulţi ani. Totodată, vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fot alături de noi în organizarea acestui turneu naţional şi nu în ultimul rând sportivilor mei, care nu sunt campioni doar în ring sau pe tatami, ci şi-n viaţa reală. Aşteptăm cu entuziasm şi nerăbdare următoarele competiţii”.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.