Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Peste 1.000 de copii vor asista la meciul dintre reprezentativele României şi Norvegiei, partida programată mâine, pe Arena Naţională din Bucureşti, în preliminariile Campionatului European de Fotbal de anul viitor. Cifra a fost dată de preşedintele AJF Buzău, Adrian Petre, printr-o postare pe Facebook. Preşedintele fotbalului buzoian acuză comportamentul suporterilor tricolori, care a dus la disputarea întâlnirii cu porţiile închise şi le mulţumeşte acestora, într-o notă ironică că, astfel au permis accesul a peste 30.000 de puşti din toată ţara. Iată postarea integrală:

„Draga Huliganule,

Multumesc ca ai dat ocazia ca 30000 de copii sa ajunga pe stadion. Totusi, nu pot sa nu ma gandesc la parintii acestora, adevarati iubitori de fotbal care sunt nevoiti sa stea acasa din cauza ta.

A fi ultras inseamna a fi suporter dedicat, inseamna a fi alaturi de echipa atat in momentele de glorie, cat si in cele de rascruce. Desi inteleg ca stadionul nu este sala de teatru, suporterul dedicat trebuie sa respecte reguli care tin de civilizatie, de ordine si de bun simt elementar.

Sunt sigur ca maine cei 30000 de copii prezenti iti vor preda o lectie despre cum sa sustii echipa nationala.

Multumesc pe aceasta cale parintilor si dascalilor din judetul Buzau care ne-au incredintat aproximativ 1000 de copii pentru a fi alaturi de echipa nationala la meciul crucial cu Norvegia.

Iar pentru tine, huliganule, am un singur mesaj: #staiacasa” – Adrian Petre, preşedinte AJF Buzău

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.