Cupa Mondială vine la Buzău!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

afis-bun-cu-contura-alb 

Asociația Educațional Culturală pentru Tineret și Sport „Buzăul Sportiv” și AS Galactic Buzău cu sprijinul Consiliului Județean Buzău și al Direcției Județene de Sport și Tineret Buzău, alături de Toledo Fast Food, AGI Construct Buzău, Asociația Județeană de Fotbal Buzău, SC Getica 95 SRL, S.C. Dany Cris S.R.L.  și Global Buzău organizează cea de-a doua ediție a Trofeului „Buzăul Sportiv” la minifotbal, 2013 – 2014, denumită TOLEDO WORLD CUP EDITION. Competiția este găzduită de Baza Sportivă Galactic Buzău și este destinată echipelor ­fo­rmate din jucători amatori. Așa cum și-a obișnuit participanții în cadrul competițiilor de minifotbal, AECTS Buzăul Sportiv va surprinde și în acest an. În afară de consistența premiilor oferite tuturor celor care i-au parte la întrecerile „Buzăul Sportiv”, ediția a II-a a Trofeului „Buzăul Sportiv” se va diferenția prin cupa acordată câștigătoarei locului I. Formația care își va adjudeca cea de-a doua ediție a Trofeului „Buzăul Sportiv” va primi replica la scară reală a celui mai râvnit trofeul de pe mapamond, Cupa Mondială. Replica are 32 de cm în înălțime, 3,2 kg în greutat,e precum originalul, aceasta fiind achiziționată de pe site-ul oficial al FIFA.

Modalitatea de înscriere

Participanții se pot înscrie completând formularul disponibil online, accesând website-urile www.galacticbuzau.ro / www.buzaul-sportiv.ro/ www.aects.buzaulsportiv.ro și www.buzaulsportiv.ro , la numerele de telefon 0741.903.645 / 0765.697. 212 sau completând formularul de înscriere disponibil la sediul Galactic Club Buzău, în orice locație Toledo Fast Food și Global Cash & Carry de pe raza județului Buzău. Taxa de înscriere în competiţie este de 100 RON, acesta fiind şi tariful pe care participanţii îl vor achita per meci.

TABEL DE INSCRIERE BUZAUL SPORTIV

9 echipe înscrie în prima zi La cea de-a doua ediţie a Trofeului „Buzăul Sportiv” s-au înscris nouă echipe în primele trei zile de la mediatizarea competiţiei. Au confirmat participarea Toledo Buzău (participare gratuită pentru organizare), AGI Construct, Arghir Buzău (participare gratuită oferită de organizatori pentru ocuparea locului secund în Campionatul Galactic), Steaua Buzău (50 % discount pentru participarea în competiţie, echipă cuprinsă în programul „Fotbal pentru toţi” al AECTS Buzăul Sportiv şi DJST Buzău), Buzăul Sportiv, Global Buzău, Pandurii Buzău, Ion Viorel & Friends şi Bad Boys Buzău. Participanţii sunt obligaţi să se prezinte la meciuri alături de cartea de identitate. 

CLICK AICI PENTRU REGULAMENT!

Meci de deschidere între selecţionata Buzăul Sportiv şi Gloria Buzău Old-Boys

Imediat după şedinţa tehnică în care se va stabili programul competiţional, la Galactic Club Buzău va fi organizat meciul de deschidere, cu caracter amical, între selecţionata „Buzăul Sportiv” alcătuită din organizatori, reprezentanţii sponsorilor şi prietenii AECTS Buzăul Sportiv şi o selecţionată Old-Boys a Gloriei Buzău. Înainte de repartizarea în grupe şi stabilirea programului competiţional, echipele participante vor fi repartizate în urne valorice, în funcţie de parcursul din cadrul competiţiilor anterioare organizate de AECTS Buzăul Sportiv şi de valoarea lotului. Nu au drept de joc jucătorii legitimaţi în cadrul primelor trei ligi de fotbal de seniori din ţară şi nici cei legitimaţi în primul eşalon al futsalului românesc, competiţii ce se desfăşoară sub egida FRF. Au drept de jucători fotbaliştii din cadrul diviziilor inferioare de futsal şi cele judeţene, precum şi tinerii de cel puţin 16 ani cu legitmaţii care conţin viza Federaţiei Române de Fotbal.

Premiile Trofeului „Buzăul Sportiv“, ediția a II-a Toledo World Cup Edition, 2014.

Locul I – Replica 1:1 a trofeului Cupei Mondiale la fotbal*, echipament sportiv (8 x șort și tricou + șort și tricou de portar) + diplomă.

Locul II – Trofeu, echipament sportiv (8 x șort și tricou) + diplomă.

Locul III – Trofeu + diplomă + 16 vouchere Toledo Fast Food

Locul IV – Trofeu + diplomă + 16 vouchere Toledo Fast Food

Locul V – Trofeu + diplomă.

Trofeul „Iulian Dăniță” pentru cel mai tehnic jucător – tricou + medalie și diplomă.

Trofeul „Ion Ioniță” pentru cel mai bun portar – tricou + medalie și diplomă.

Trofeul „Ion Viorel” pentru golgheterul competiției – tricou + medalie și diplomă.

Trofeul „Cristian Teodorescu” pentru cel mai bun arbitru – medalie și diplomă.

Trofeul „Fair-Play” – diplomă. *replică autentică FIFA (3,2 kg greutate, 32 cm înălțime), în custodie pentru un an de zile, până la 01.06.2015.10334443_10202963050494842_3987966570158515643_n

RAMAI PE SITE PENTRU A AFLA ULTIMELE NOUTATI! CUPA MONDIALA VA FI EXPUSA IN GALLERIA MALL, IN LOCATIILE TOLEDO FAST-FOOD,  IN SALA SPORTURILOR „ROMEO IAMANDI” SI LA RESTAURANTUL GALACTIC.

Buzoienii se vor putea fotografia alături de replica reală a celui mai râvnit trofeul din lume. Trofeul care îl va primi câştigătoarea competiţiei organizată de AECTS Buzăul Sportiv şi Consiliul Judeţean Buzău va fi expus în Aurora Mall, în locaţiile Toledo Fast-Food, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” şi la Restaurantul Galactic. Meciurile importante din cadrul întrecerii de la Galactic Club Buzău vor fi înregistrate şi puse pentru vizualizare pe site-urile www.buzaul-sportiv.ro şi www.buzaulsportiv.ro Urmăreşte site-urile buzaulsportiv.ro/ buzaul-sportiv.ro, galacticbuzau.ro şi opiniabuzau.ro, precum şi informaţiile din sport prezente în paginile cotidianului Opinia pentru a vedea unde şi când te poţi fotografia alături de cel mai dorit trofeul din lume.

VREI SĂ VEZI CUM A FOST PRIMA EDIŢIE A TROFEULUI „BUZĂUL SPORTIV”? CLICK AICI!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.