Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Al treilea eșalon al fotbalului românesc și-a consumat prima etapă a returului stagiunii 2018-2019. SCM Gloria Buzău și Metalul Buzău au debutat cu victorii în primele jocuri oficiale, în timp ce a treia reprezentantă a județului Buzău în L3, CSM Râmnicu Sărat a fost învinsă pe teren propriu de Știința Miroslava.

Metalul Buzău | Echipa buzoienilor, succes de moral

Metalul Buzău s-a impus cu 2 la 1, pe teren propriu în partida disputată în compania formației Ceahlăul Piatra Neamț (n.r. locul 8). Pentru formația antrenată de Vali Stan au marcat Ștefan Nedelcu, în minutul 36 și Ionuț Radu, în minutul 75. Metalul Buzău se află pe poziția a IX-a, cu 19 puncte.

SCM Gloria Buzău | Catană de 3 puncte

Fotbaliștii buzoieni au avut parte de un debut norocos în 2019. SCM Gloria Buzău s-a impus la limită, scor 1 la 0 în deplasare, pe terenul formației KSE Târgu Secuiesc (n.r. locul 10). Pentru SCMGB a marcat Răzvan Catană, în minutul 5. Gruparea din Crâng se menține pe prima poziție în C1, cu 41 de puncte, la trei distanță de următoarea clasată, Oțelul Galați.

CSM Râmnicu Sărat | 1-3, acasă cu Miroslava

CSM Râmnicu Sărat se află pe locul 10, la două puncte de retrogradare după înfrângerea suferită pe teren propriu în compania formației Știința Miroslava (n.r. locul 3), scor 1 la 3. Etapa viitoare, râmnicenii vor întâlni în deplasare, CSM Focșani (n.r. locul 7, 23 de puncte). Au marcat: Lungoci (min. 69) / Dodan (min. 32), Viorică (min. 52) și Marin (min. 78).

Urmează derby-ul Buzăului!

Săptămâna viitoare, pe stadionul „Gloria” se vor întâlni SCMGB și Metalul Buzău, într-una din cele mai așteptate partide ale stagiunii curente. Primul fluier se va auzi la ora 15:00.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.