Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Începând din luna ianuarie, Buzăul Sportiv premiază performanța sportivă și realizările remarcabile atât din teren, cât și din afara lui! Cel mai apreciat site de profil din județul Buzău va acorda în fiecare lună câte o diplomă și un trofeu celui mai bun sportiv buzoian și celui mai bun manager/antrenor din județ.

NOMINALIZĂRI LUNA IANUARIE 2019 – CEL MAI BUN SPORTIV

1.Rugbistul Vlad Leica pentru convocarea la lotul național al României U20. Sportivul legitimat la SCM Gloria Buzău are mari șanse să prindă lotul pentru Campionatul European care va avea loc anul acesta, în perioada 27 martie – 8 aprilie la Coimbra, în Portugalia.

2. Ibrahim Diaw, handbalist la HC Buzău 2012. Jucătorul de culoare din echipa „lupilor buzoieni” s-a integrat perfect la Buzău, acesta contribuind nu doar la rezultatele obținute de buzoieni în luna februarie, ci și la consolidarea vestiarului. Mai mult, acesta a fost premiat luna aceasta de prestigiosul club francez, Paris Saint Germain pentru întreaga activitate competițională.

3. Micuții sportivi de la HC Junior BB Buzău pentru rezultatele obținute la GalFest, locul 3 și câștigarea Cupei ProSport. Handbaliștii buzoieni sunt antrenați de surorile Dana și Alina Braniște, iar rezultatele lor trebuie încurajate, mai ales că acestea au fost obținute în faza incipentă, de dezvoltare a proiectului propus sportului buzoian de cele două foste mari handbaliste.

[Total_Soft_Poll id=”4″]

NOMINALIZĂRI LUNA IANUARIE 2019 – CEL MAI BUN MANAGER

1.Eliodor Voica, tehnicianul celor de la HC Buzău 2012. Antrenorul echipei de handbal masculin din Buzău este artizanul succeselor obținute de lupii buzoieni în luna februarie, rezultate care clasează HC Buzău 2012 pe locul 10, cu 18 puncte în Liga Zimbrilor.

2.Lucian Șercăianu, antrenor și sportiv la CSM Buzău, acesta a fost premiat pentru activitatea competițională din 2018, fiind cel mai bine clasat sportiv român în proba S7 la racheto-modelism. Performanțele buzoianului au depășit hotarele, rezultatele sale fiind redate în paginile unor publicații europene de anvergură.

3. Cătălin Cighir, directorul Liceului cu Program Sportiv „Iolanda Balaș Sotter” pentru reabilitarea bazei sportive „Concas”, lucrare care încheiată va servi tinerilor fotbaliști ai liceului buzoian, asigurându-le acestora cele mai bune condiții de pregătire. Totodată, Cighir a făcut primele demersuri pentru transformarea LPS în Academie de Fotbal, printr-un parteneriat cu federația de profil.

[Total_Soft_Poll id=”5″]

Votul a început pe 6 martie, la ora 23:00 şi se va încheia pe 9 martie la ora 23:00.

La sfârșitul fiecărei luni vor fi făcute trei nominalizări pentru fiecare categorie, respectiv “Cel mai bun sportiv” și “Cel mai bun manager”. Cititorii site-ului Buzăul Sportiv vor avea trei zile la dispoziție pentru a își vota favoriții. În funcție de numărul de voturi înregistrat la capătul celor trei zile, vor fi desemnați cel mai bun sportiv și cel mai bun manager al lunii în viziunea Buzăul Sportiv.

“Premiile Buzăul Sportiv” reprezintă o acțiune comună a site-ului nostru desfășurată cu ajutorul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Buzău în anul 2019.

VEZI AICI CÂŞTIGĂTORII LUNII IANUARIE!

SUMAR AL REGULAMENTULUI DE DESFĂȘURARE

Cele șase nominalizări (câte trei pentru fiecare categorie premiată) vor fi făcute publice în primele zile ale lunii calendaristice pentru luna anterioară, alături de o scurtă justificare a prezenței acestora în top 3.

În caz de egalitate al numărului de voturi după cele 72 de ore în care cititorii Buzăul Sportiv își pot alege favoriții, perioada de vot va fi prelungită cu încă 24 de ore. Dacă egalitatea va persista, desemnarea câștigătorilor va fi făcută strict de editorii Buzăul Sportiv.

Nominalizările sunt realizate doar de editorii site-ului Buzăul Sportiv și nu reprezintă o poziție oficială a Direcției Județene de Sport și Tineret Buzău sau a oricărei entități aflate în parteneriat sau oricare altă relație cu DJST Buzău. Rolul instituției este de partener care susține jumătate din premiile acordate în anul 2019 și promovarea sportului local.

Nominalizările sunt realizate în funcție atât de performanța sportivă, cât și de notorietatea sportivului. Pot fi nominalizați sportivi sau antrenori și pentru comportamentul din timpul jocului, din afara terenului sau pentru fair play, însă doar în situații excepționale.

Premiile constau într-o diplomă și un trofeu lunar pentru fiecare categorie de concurs. Acestea pot deveni mai consistente pe durata anului calendaristic prin alăturarea sponsorilor Buzăul Sportiv.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.