Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Așa cum sursele Buzăul Sportivi au anticipat, Cristi Lupu este noul șef al secției de fotbal din cadrul Sport Club Municipal Gloria Buzău. Numirea sa a fost anunțată oficial în această dimineață printr-un comunicat de presă emis sub semnătură directorului Ion Cazan.

Iată integral comunicatul de presă al SCM Gloria Buzău:

Comunicat Presa 154 (1) Num… by Andrei Pitigoi on Scribd

Din articolul publicat ieri de Buzăul Sportiv:

Plan patentat | Numirea lui Lupu, aşteptată de vara trecută

Potrivit unor surse din cadrul clubului, Cristi Lupu, actualul şef al centrului de copii şi juniori de la SCM Gloria Buzău va ocupa cea mai înaltă funcţie din cadrul secţiei de fotbal a clubului buzoian. „Numirea sa scriptica este o chestiune de câteva ore, ar putea veni mâine (n.r. 16 octombrie)” ne-a precizat o sursă din interiorul SCMGB. Schimbarea lui Timiş era preconizată încă din iarnă, pentru a i se face loc lui Cristi Lupu, mâna dreaptă a buzoianului Gabriel Bodescu, unul dintre cele mai apropiate personaje de Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Pe scurt | Cine este Cristi Lupu, omul pe mâna căruia va încăpea fotbalul buzoian?

SCM Gloria Buzău este cea mai bogată entitate sportivă din judeţ, iar secţia de fotbal, implicit, are cei mai mulţi bani decât orice altă entitate similară din sportul „rege” buzoian. Cristi Lupu este profesor de sport, iar ascensiunea sa a coincis cu cea a lui Gabi Bodescu, de la patron de vulcanizare la om cu influenţă în fotbalul românesc. Cei doi au mers braţ la braţ, atât în buisness-ul sportiv, minifotbalul care le-a asigurat actualele poziţii, cât şi-n viaţa de zi cu zi, acolo unde Lupu reprezintă pentru Bodescu „cel mai de încredere om din judeţ”. Loialitatea şi devotamentul arătat de viitorul şef al fotbalului de la SCMGB i-au fost răsplătite cu funcţii importante, atât în cadrul minifotbalului românesc, cât şi-n fotbal sau învăţământ.

 

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.