VIDEO: Ion Viorel: „Sunt mulţumit de rezultat, dezamăgit de unii jucători”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Tehnicianul Gloriei Buzău, Ion Viorel, s-a mulţumit cu un punct din confruntarea cu Săgeata Năvodari. Totuşi, antrenorul grupării buzoiene a spus că echipa sa putea obţine şi mai mult, însă randamentul unora dintre jucătorii săi a lăsat de dorit. Chiar şi aşa, formaţia din Crâng şi-a îndeplinit obiectivul, minim şapte puncte din ultimele trei confruntări.

 
Fotbaliştii buzoieni nu au reuşit nici de această dată să bifeze trei puncte în confruntarea cu Săgeata Năvodari. Gloria a încheiat la egalitate, ieri seară, pe teren propiu, confruntarea cu formaţia dobrogeană, scor 0 – 0. În ciuda punctului câştigat, Ion Viorel, antrenorul buzoienilor a declarat că unii din elevii săi nu au dat totul în meciul cu echipa din Năvodari. Cu doar un punct în ultimele trei partidei din liga secundă, Săgeata Năvodari este tot mai aproape de ratarea promovării în liga I, mai ales că fotbaliştii pregătiţi de Cătălin Anghel au pierdut confruntăriile directe cu principalele două contra-candidate la accederea în primul eşalon. Etapa viitoare, Săgeata întâlneşte pe teren propriu Farul Constanţa.

Orice alt rezultat în afara victoriei poate duce la demiterea tehnicianului Anghel. 
Sâmbătă, Gloria Buzău va juca în deplasare cu CS Baloteşti, ocupanta ultimului loc în prima serie a ligii secunde. Înaintea meciului direct, Gloria se află pe locul 5, cu 13 puncte, în timp ce gruparea din Baloteşti este „lanterna roşie” a clasamentului, cu doar 2 puncte.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.