Vor arbitru de Liga I la Axintele

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Oficialii buzoieni se tem ca soarta jocului de la Axintele să nu fie decisă de erorile de arbitraj
Oficialii buzoieni se tem ca soarta jocului de la Axintele să nu fie decisă de erorile de arbitraj

Tehnicianul Gloriei Buzău, Marian Roşu, a declarat că îşi doreşte unul dintre cei mai buni arbitrii români pentru jocul pe care formaţia sa îl va disputa vineri, pe terenul ­li­derului Viitorul Axintele. După ce au văzut că Alexandru Tudor, poate cel mai cunoscut nume din actuala elită a arbitrajului românesc, a coborât în noroaiele Ligii a III-a şi a împărţit dreptatea în cadrul meciului dintre Olimpia Râmnicu Sărat şi formaţia ialomiţeană, joc încheiat 0 la 1, oficialii buzoieni au aceeaşi pretenţie de la partida decisivă pe care o vor disputa peste trei zile. „Cu siguranţă ne dorim o brigadă de Liga I. Aşa ar fi normal, având în vedere faptul că se întâlnesc două echipe cu pretenţii de a promova în Liga a II-a, iar acest meci se poate dovedi decisiv pentru noi. Greşelile nu îşi au rostul şi în niciun caz nu pot decide soarta unui asemenea joc, cu o asemenea încărcătură şi totodată asemenea miză” – Marian Roşu, antre­nor Gloria Buzău.

Iadul pe pământ

Oficialii grupării din Crâng nu se aşteaptă la un trai uşor pe meleaguri ialomiţene. Fotbaliştii antrenaţi de Marian Roşu sunt convinşi ca vor avea parte de presiuni atât din partea spectatorilor prezenţi pe arena din Axintele, cât şi din partea oficialilor. „Nu ştiu ce va fi acolo. Din câte ştiu, acolo e o comună. Am jucat cu Râmnicu Sărat la Axintele. Există posibilitatea să fim întâmpinaţi cu ostilitate, pentru că aşa e viaţa în Liga a III-a. Nimeni nu te lasă să trăieşti, şi toată lumea, când întâlneşte un adversar cu nume, se mobilizează prin toate căile posibile, ortodoxe şi mai puţin ortodoxe”, a spus  Marian Roşu, antrenor Gloria Buzău.

Mizează pe proprii fani

Marian Roşu, antrenorul formaţiei buzoiene, se bazează pe microbiştii buzoieni care vor face deplasarea la Axintele, graţie autocarelor care vor fi puse gratuit la dispoziţia acestora în ziua jocului. Tehnicianul buzoian a spus că, pentru moralul jucătorilor săi, prezenţa în număr cât mai mare a suporterilor buzoieni la Axintele va cont enorm. „Am înţeles că şi noi vom duce un efectiv de suporteri la Axintele, iar acest lucru, zic eu, va conta enorm pentru jucători. Când ai un grup mare de suporteri care te susţin, îţi dau aripi şi te obligă să dai tot ce poţi pentru a câştiga”, a precizat Roşu.

Cel mai important meci pentru Roşu

Disputa pe care Gloria Buzău o va tranşa vineri, în Ialomiţa, pe terenul liderului din C2, Viitorul Axintele, reprezintă cel mai important joc din cariera de antrenor a tehnicianului buzoian. Marian Roşu a declarat că meciul cu Viitorul Axintele este foarte important, nu doar pentru el, ci pentru întreaga suflare fotbalistică din Buzău: „Meciul cu Axintele este cel mai important meci din cariera mea de antrenor. Nu voi permite ca acest joc să fie tratat cu superficialitate şi să ne aducă un rezultat care în primul rând să mă nemulţumească pe mine”.

AICI AI TOATE INFORMAŢIILE DESPRE MECIUL ANULUI ÎN FOTBALUL BUZOIAN

VIITORUL AXINTELE – GLORIA BUZĂU

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.